Oosterse sferen bij restaurant Levantine, kom de sfeer proeven!

Oosterse sferen bij Levantine

Oosterse keuken
Oosterse keuken een wereld gaat voor je open
31 augustus 2018
Levantine
Levantine, waar komt deze naam vandaan?
28 september 2018
Toon alles
Oosterse sferen

Oosterse sferen bij Levantine: wanneer u uit eten gaat wilt u ook wel eens iets anders. Natuurlijk is dat gezellige eetcafé om de hoek leuk en vooral makkelijk maar waarom niet een keer iets anders. Wanneer u een speciale avond gepland hebt of een leuke avond voor de deur staat met vriendinnen dan is het echt heel leuk om eens iets anders uit te proberen. Daarom nodigen wij u van harte uit om de Oosterse sferen bij restaurant Levantine snel uit te komen proberen.

Oosterse sferen

Misschien denkt u nu wel, wat zijn dan eigenlijk Oosterse sferen? Oosterse sferen zijn een samenkomst van culturen en smaken in een interieur. De invloeden van landen als Marokko, Turkije, Syrie, Libanon, Abu Dhabi etc worden samen gesmolten in een sfeer. Dit ziet u terug in bijvoorbeeld banken. Banken in Oosterse sferen zijn vaak warm van kleur, mooie en rijke stoffen die zacht aanvoelen en heel veel kussens met bijvoorbeeld een goud draadje erin of kwastjes aan de uiteinde. Naast banken kunt u het ook terug zien in tafels. Vaak zijn dit wat ‘’zwaardere’’ tafels met meer versiersels erop en eraan.

Kleine details

Bovenstaand worden de grotere stukken genoemd waarin u de Oosterse sferen kan proeven. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Bijvoorbeeld in de aankleding ofwel de accessoires. Door middel van sfeervolle lampen waar de Oosterse sfeer weer in terug komt. Of de kaarsen op tafel. Voor een restaurant is het ook mogelijk om deze sfeer door te zitten in anderen dingen. Banken met mooie stoffen en heel veel kussens zijn wellicht niet altijd even handig in een restaurant. Om wel die Oosterse sfeer door te trekken en aan u als klant te laten voelen, brengen wij bij restaurant Levantine de sfeer ook in andere zaken…….

Het menu

Wanneer u uit eten gaat en u wil dit in een bepaald thema dan is het uiteraard heel leuk wanneer het restaurant ook qua interieurs hier op in speelt MAAR nog veel belangrijker is het menu… Dat is de manier om de sfeer van het restaurant door te spelen. Bij restaurant Levantine doen wij dat. Wij zijn geen specifiek Turks, Marokkaans of Syrisch restaurant maar een restaurant in Oosterse sferen met gerechten uit het Midden Oosten. We pakken dus niet precies de Turkse linzen soep maar combineren alles wat we hebben geleerd over de Midden Oosten keuken en mengen dit in al onze gerechten. Dit zorgt misschien ervoor dat u iets eet wat u voorheen herkende aan andere smaken maar 1 ding is zeker.. Bij restaurant Levantine brengen wij u en uw gezelschap in Oosterse sferen met heerlijke gerechten uit de keuken van het Midden Oosten.

Translate »