Kerst in Utrecht vier je ook gewoon met Levantine - Restaurant Levantine

Kerst in Utrecht vier je ook gewoon met Levantine

strijd met overgewicht
Utrecht gaat de strijd met overgewicht aan; gezonde snacks in opmars!
1 november 2021
Toon alles
kerst in utrecht

Kerst in Utrecht; de beste tijd om jezelf eens te verwennen

De Kerst in Utrecht staat voor de deur. Voor veel mensen de tijd om samen met de familie terug te kijken op het afgelopen jaar, al kunnen we ons voorstellen dat je deze Kerst dit gebruik even overslaat. Voor veel mensen is het een rumoerig jaar geweest, vol met aanpassingen, maatregelen en vooral veel meningen.

Gebruik daarom deze Kerst eens om jezelf te verwennen, tot rust te komen en gewoon te genieten van elkaar. We geven je direct een aantal tips waarmee je direct aan de slag kunt. Als je wilt natuurlijk, want deze Kerst ‘moet’ even helemaal niets.

Stream aan, telefoon uit

Kijk jij al uit naar de eerste vrije dag die je hebt in de kerstperiode? Plan dan gewoon even lekker niets voor die dag. Zet je telefoon uit, zet een leuke serie, film of complete blockbuster aan en zak onderuit met een zak chips en lekker drinken. Alles wat nog voorbereid moet worden, kan namelijk echt wel even wachten. Kom eerst even op adem, rust wat uit en ga vervolgens met frisse tegenzin de tweede dag aan de slag. Of de derde dag.

Eropuit met de Kerst in Utrecht, mag dat?

Met de lijst aan huidige coronamaatregelen en de coronapas die op veel plekken al verplicht is, kún je wel eropuit met de Kerst in Utrecht, maar het is nog maar net even de vraag hoe wenselijk dat is. Verschillende gelegenheden bezoeken kan leiden tot veel gedoe en vooral stress met betrekking tot het afstand blijven houden en sluitingstijden in de gaten houden. Daarmee rekenen we erop dat de meeste mensen vooral in huis zullen blijven.

Tip van ons; wil je een leuk uitje plannen nog voor de Kerst? Reserveer dan alvast je tafel bij Levantine. Op die manier kun je in een veilige omgeving gewoon lekker eten en drinken en bijpraten met vrienden of je familie. Reserveer nu alvast, dan zorgen wij ervoor dat er genoeg plek is voor jullie!

En het shoppen dan?

Bij Kerst hoort shoppen. Al lijkt het al jaren geleden dat we echt volle winkelstraten hebben gezien in december. Wil je drukte vermijden (vanwege corona of gewoon omdat je niet het zweet van duizend mensen hoeft te ruiken), overweeg dan online te winkelen. Wacht niet te lang met bestellen; de meeste webwinkels raden je aan om minstens 10 dagen van tevoren te bestellen om zo levering op de gewenste tijd te kunnen garanderen!

Translate »