Groepsdiner Utrecht, u bent welkom bij Levantine

Groepsdiner Utrecht

Groepsdiner in Utrecht van uw bedrijf of met een vriendengroep binnenkort een leuke avond gepland staan? U bent van harte welkom bij restaurant Levantine. Bij ons bent u verzekerd van een gezellige avond met gerechten uit de keuken van het Midden Oosten. Naast de heerlijke gerechten, bezorgd het personeel van restaurant Levantine u en uw gezelschap graag een avond vol beleving en gastvrijheid.

Groepsdiner in Utrecht

Wanneer u samen met uw bedrijf of vriendengroep een gezellige avond uit wil plannen, dan bent u op het goede adres bij restaurant Levantine. Hier maken wij tijd en plek voor een groepsdiner in Utrecht. Wanneer u reserveert van te voren en aangeeft met hoeveel gasten u komt dan kijken wij graag samen naar de mogelijkheden bij ons. Heeft 1 van uw gasten een bijzondere wens of een allergie? Geef dit dan bij de reservering tijdig door zodat wij ook voor deze gast een beleving kunnen creëren.

Vrijgezellenfeest

Trouwt er iemand binnenkort binnen uw vriendengroep. Of  trouwt u zelf binnenkort en bent u nog opzoek naar een plek voor het verlovingsfeest? Dan bent u van harte welkom bij restaurant Levantine. Voor een groepsdiner in Utrecht bespreken we samen de mogelijkheden en kijken we naar uw wensen. Deze wensen zetten wij graag om naar een prachtige avond waar u en uw gasten met heel veel plezier op terug kijken.

Een culinaire beleving

Opzoek voor u en uw gasten naar een culinair uitstapje waarbij u gegarandeerd een smaakexplosie staat te wachten? Dan raden wij u aan om te reserveren bij restaurant Levantine. Groepsdiner in Utrecht bij restaurant Levantine is een aanrader waarbij u en uw gasten een geweldige avond tegemoet gaan. Deze avond bereiden wij heerlijke gerechten uit het Midden Oosten. Van vlees tot aan gerechten met groenten en vooral de specifieke kruiden en geuren zorgen ervoor dat u en uw gezelschap een avond hebben waar jullie met veel plezier op terugkijken.

Translate »