Hippe restaurants in Utrecht, kom eten bij restaurant Levantine!

Hippe restaurants in Utrecht

Hippe restaurants in UtrechtOpzoek naar hippe restaurants in Utrecht? Waar je als gast een beleving krijgt? Het gevoel dat je echt een avond uit bent? Zoek niet verder! Wij zijn één van de hippe restaurants in Utrecht waar wij een beleving creëren voor onze gast, waar wij ervoor zorgen dat de avond als een echt uitstapje aanvoelt en waarbij wij culturen mixen en samen laten komen in een hippe en moderne setting! Je bent van harte welkom met je gasten bij ons!

Utrecht, centraal gelegen

Iedereen kent Utrecht. Bekend om zijn grachten, de Dom toren, de vele winkelstraatjes, de terrasjes, de vele restaurants en de multiculturele bewoners. Uit eten in Utrecht is dan ook, afgezien van het feit dat het lekker centraal ligt, een flinke aanrader op je To do list! Van een all you can eat concept tot Italiaans aan één van de grachten. Maar ook kleine gerechtjes als in Tapas en heerlijke biefstukken van de bekende Loetje! Voor iedereen is er wel iets lekkers te vinden wanneer jeopzoek bent naar hippe restaurants in Utrecht.

Wat zijn hippe restaurants in Utrecht?

Een aantal jaren geleden zagen we de all you can eat restaurants op poppen alsof het niets was. Vooral de Sushi restaurants groeide in een sneltreinvaart. Overal en in iedere stad kan je genieten van onbeperkt eten, soms in een tijdsbestek van 2 uur en soms mag je er ook de hele avond over doen. Eigenlijk zit er weinig verschil als je naar het concept kijkt. Het verschil kan je als klant zoeken in het aanbod van de gerechten maar ook of het restaurant in de categorie hippe restaurants in Utrecht valt.

All you Ccan eat

Bij een all you can eat restaurant wordt er wellicht niet door iedereen gekeken naar het ‘’hip’’ concept maar voor sommige foodies is het van belang. De aankleding van een restaurant en de sfeer die het hier mee uitstraalt kan ervoor zorgen dat het complete plaatje van de avond ofwel helemaal klopt of toch niet die beleving is geweest waar jij en je gasten op gehoopt hadden.
Tapas is ook een hele tijd zo’n ‘’dingetje’’ geweest als het ging om hippe restaurants in Utrecht. Ook daar kwamen er meerdere van en als je lekker wilde eten moest je toch al snel een paar dagen van te voren reserveren wilde je een plekje bemachtigen.

Social media en hippe restaurants in Utrecht

Ook Utrecht kreeg in de loop van de tijd te maken met bloggers, vloggers en foodies die de restaurants aanprezen of de gast adviseerde om nog even verder te kijken. Wanneer een restaurant besproken wordt door een blogger, vlogger of een bekende foodie dan zie je al snel dat een restaurant geplaatst kan worden onder het kopje ‘’hippe restaurants in Utrecht’’. Vaak delen eigenaren het ook met trots want wanneer een plaatselijke of landelijk bekend persoon iets schrijft of vlogt over jouw restaurant dan is dit ook zeer zeker iets om trots op te zijn.

Levantine en hippe restaurants in Utrecht

Ook restaurant Levantine mag zich onder het kopje hippe restaurants in Utrecht toevoegen. Afgezien van het interieur wat door middel van een moderne uitstraling je laat geloven dat je heel even ergens anders bent, zorgen wij ook met ons concept voor een vernieuwing binnen alle restaurants die Utrecht al rijk is. Restaurant Levantine maakt een mix tussen de keuken van het Midden Oosten en laat de mooiste gerechten hieruit voort komen. Door middel van oude tradities in een nieuw jasje te steken, personeel die voor iedere gast een unieke beleving creëert, heerlijke geuren die uit de keuken komen en de ligging van het restaurant, zorgt restaurant Levantine voor een nieuw begrip binnen hippe restaurants in Utrecht.

Een hippe buurt

Restaurant Levantine behoort ook in het lijstje van hippe restaurants in Utrecht omdat het zich bevindt op het nieuwe gedeelte van de Kanaalstraat in Utrecht. Iets preciezer: naast de prachtige nieuwe moskee op het Moskeeplein is restaurant Levantine gevestigd. Deze wijk is al heel lang een samensmelting van diverse culturen waar iedereen van elkaars specialiteiten en kennis geniet. Geniet op de hoek van een heerlijk kopje koffie waar veel buurtbewoners ook graag even samen een babbeltje maken om vervolgens heerlijk vers brood bij de Turkse bakker te halen. Vlees kunt u halen bij de Marokkaanse slager en zijn buurman heeft altijd heerlijke groente en fruit klaarliggen.

Ras Utrechter

In deze wijk bevindt zich ook nog de enige echte paardenslager, waar menig echte ras Utrechter van weet dat deze bekend staat om de kwaliteit van zijn producten. Wanneer je klaar bent in deze altijd gezellige Multi culturele buurt plof je heerlijk neer bij restaurant Levantine om te genieten van een gerecht uit het Midden Oosten of een heerlijk vlees gerecht zo rechtstreeks van de grill. Sluit jullie avond af met een speciaal voor jullie gemaakt drankje en je hebt samen met jouw gasten een heerlijke avond afgesloten.

Restaurant Levantine

Restaurant Levantine is zowel toegankelijk voor grote als kleine groepen. Zakelijke diners bij Levantine restaurant Utrecht behoort ook tot de mogelijkheden. Samen met jou kijken wij naar je wensen en maken wij er voor jou en je zakenpartner(s) een bijzondere avond van. Mocht je hiervoor speciale wensen hebben, dan kun je dit uiteraard met ons overleggen.

Openingstijden Levantine restaurant Utrecht

Levantine restaurant Utrecht is 7 dagen per week geopend van 09.00 uur tot 23.00 uur en zowel voor ontbijt, lunch en diner toegankelijk.

Specifieke wensen

Naast dat Levantine een halal restaurant in Utrecht is willen wij er uiteraard ook voor al onze andere gasten zijn. Wil je bij ons reserveren maar heb jij of een van de andere binnen het gezelschap specifieke wensen of dieetvoorkeuren? Dan vinden wij het heel erg fijn om dit te weten. Bespreek dit van te voren met ons wanneer je een reservering plaatst zodat wij direct kunnen laten weten wat de mogelijkheden zijn bij ons. Bij Levantine houden wij graag rekening met onze gasten en wij kijken graag naar diverse mogelijkheden.

Translate »