Heerlijk ontbijten in Utrecht? - Restaurant Levantine

Ontbijt

Ontbijten in Utrecht

Ontbijt in Utrecht: een goede start van je dag

Een goede dag begint met een goed ontbijt in Utrecht. Heb je geen zin om zelf de keuken in te gaan op de vroege morgen? Dan kun je gewoon bij ons aanschuiven. Van donderdag tot en met zondag kun je al vanaf 9 uur ’s morgens bij ons terecht om aan te schuiven voor een heerlijk uitgebreid ontbijt in Utrecht. Weet jij al met wie je aan tafel gaat zitten voor de beste start van de dag?

Met ons uitgebreide menu weet je zeker dat je een ontbijt kunt vinden dat helemaal bij jou past. En geen zorgen, bij Levantine kom je geen personeel tegen met een ochtendhumeur.

Ontbijt in Utrecht met je partner, je gezin of je klanten

Met ons ontbijt in Utrecht kun je alle kanten op. Je kunt bijvoorbeeld lekker uitgebreid bij ons ontbijten samen met je partner. Of zelfs je hele gezin. Wist je dat veel van onze gasten met hun klanten komen ontbijten? Veel zakenpartners of klanten geven aan weinig tijd te hebben voor overleg of een pitch. Tegelijkertijd weet elke professional dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is. Wil je op een afgelegen plek zitten zodat je wat makkelijker kunt praten? Geef dit dan vooral aan, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Wat kan ik zoal eten voor het ontbijt bij Levantine?

Broodjes, olijven, salade, worstenplankjes, yoghurt, Turkse thee en koffie… De lijst is eindeloos en dat betekent dat je altijd met een goedgevulde maag vertrekt wanneer je voor ons ontbijt kiest. Je kunt daarnaast tal van extraatjes bestellen, waaronder patat en verschillende authentieke gerechten, zoals sahanda kymali yumurta en sahanda kavurmali yumurta. Geen zorgen, op de menukaart vind je ook altijd de Nederlandse beschrijving van de gerechten, zodat je altijd weet wat je voorgeschoteld krijgt.

Heb jij ook zin gekregen in een heerlijk uitgebreid en scherp geprijsd ontbijt in Utrecht? Schuif dan aan bij Levantine. Wil je een tafel reserveren of heb je vragen over ons ontbijtaanbod? Bel dan naar 030 430 0777 zodat we je direct persoonlijk verder kunnen helpen.

Let op

Per 1 oktober 2022 serveren wij enkel zaterdag en zondag van 09.00 uur tot 13.00 uur ons bekende ontbijt.
Op maandag t/m vrijdag zijn wij geopend vanaf 14.00 uur.

Translate »