Restaurant Utrecht

Restaurant UtrechtOpzoek naar een restaurant in Utrecht? In het midden van het land vindt u een heerlijk restaurant welke traditionele Midden Oosten gerechten serveert. Levantine restaurant Utrecht is hét nieuwe pareltje dat Utrecht rijker is. In het hartje van Utrecht, in een multiculturele wijk, bevindt zich restaurant Levantine. Een restaurant dat zich specialiseert in de traditionele keuken van het Midden Oosten. Heerlijke gerechten vol kleur, smaak en geur worden hier voor u bereidt.

Het Morgenland

Het Levantine restaurant Utrecht beloofd u smaakvolle gerechten, hartelijke bediening, vakmensen die de traditionele keuken beheersen en passie. Passie voor u als gast, passie voor de gerechten uit het Midden Oosten en de eer deze traditionele keuken met u te mogen delen. Levantine is de Arabische vertaling voor Morgenland. Een belofte die wij graag aan u waarmaken.

Levantine restaurant Utrecht

Levantine restaurant Utrecht is een modern ingericht restaurant met Oosterse invloeden. Hoewel u weet dat u zich bevindt in het centrum van Utrecht wanen u en uw gezelschap zich even in andere sferen. Levantine is een stijlvol ingericht restaurant waar de magie zijn werk doet.

Wat is Levantine restaurant Utrecht

Levantine restaurant Utrecht heeft haar naam te danken aan het noordelijke deel van het Arabische Schiereiland. Levant is een streek op dit schiereiland, direct ten oosten van de Middellandse. Het woord Levant komt van het Latijnse woord ‘levare’ wat rijzen betekend. Dit is een aanduiding voor ‘het land waar de zon opkomt’ ook wel bekend onder de Arabische naam Mashriq. Levant is een kruispunt tussen drie continenten en vanouds ook een doorgangsgebied voor rondtrekkende nomaden en reizende handelaren.

Traditionele smaakbelevingen

Bij Levantine restaurant Utrecht ervaart u een smaakexplosie op vele gebieden. Van koude voorgerechten tot heerlijke desserts en van traditionele soepen tot bijzondere vleesgerechten op traditionele wijze klaargemaakt. Het is zelfs mogelijk om een heerlijke traditionele Levatine Qahwa (Turkse koffie bereidt in Djezve, speciaal koffiepannetje) te drinken of een ijskoude Jalid Qahwa (ijskoffie). Alle gerechten bij Lavantine restaurant Utrecht zijn seizoensgebonden en worden bereidt met de beste ingrediënten en traditionele specerijen. Wanneer u één van onze traditionele bijzondere gerechten kiest heeft u zelfs kans dat de Chef uw gerecht bij u aan tafel presenteert en af maakt.

Wisselende kaart

Naast een aantal vaste traditionele gerechten veranderd onze kaart regelmatig waardoor het iedere keer een verrassing is wat u kunt bestellen. Levantine restaurant Utrecht maakt gebruikt van traditionele kruiden en producten uit het Midden Oosten. Dit maakt de gerechten extra bijzonder en uniek. Wanneer u komt eten bij ons in het restaurant dan weet u zeker dat u verzekerd bent van een ware smaak sensatie.

Levantine restaurant Utrecht voor grote en kleine gelegenheden

Bij Levantine restaurant Utrecht heten wij u graag welkom. Dit kan met een grotere groep maar ook zeer zeker bij een kleinschaliger aantal. Wanneer uw gezelschap bestaat uit een groter aantal dan kunt u dit het beste van te voren aan ons laten weten. Mochten er bijzondere wensen zijn, geeft u dit dan vooral aan ons door. Wij zullen hier zo goed mogelijk op in spelen waar dit mogelijk is.

Bijzondere gelegenheden

Soms zijn er gebeurtenissen die bijzonder zijn. Deze gebeurtenissen verdienen het dan ook om op een speciale manier gevierd te worden. Bij Levantine restaurant Utrecht bieden wij u graag de gelegenheid om uw speciale gebeurtenis op een bijzondere manier te vieren. Samen met u kijken wij naar uw wensen en mogelijkheden. Deze wensen zetten wij om naar onze passie: de passie voor de traditionele keuken van het Midden Oosten, onze gastvrije bediening en onze liefde voor u als gast. Met deze passie nemen wij u mee in onze magie en zorgen wij ervoor dat u zich onze speciale gast voelt!

Zakelijke diners bij Levantine restaurant Utrecht

Uiteraard is het ook mogelijk om bij Levantine restaurant Utrecht te reserveren voor zakelijke diners. Samen met u kijken wij naar uw wensen en maken wij er voor u en uw zakenpartner(s) een bijzondere avond van. Mocht u hiervoor speciale wensen hebben, dan kunt u dit uiteraard met ons overleggen.

Openingstijden Levantine restaurant Utrecht

Levantine restaurant Utrecht is 6 dagen per week geopend van 12.00 uur tot 23.00 uur en zowel voor lunch als diner toegankelijk.

Centrale ligging van Levantine restaurant Utrecht

Levantine restaurant Utrecht bevindt zich midden in het centrum van de stad Utrecht. Gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer maar zeer zeker ook met de auto. Levantine is ook goed bereikbaar wanneer u geniet van een wandeling door het centrum en bij ons wil komen genieten van een lunch of diner. Levantine restaurant Utrecht is gevestigd op het pas gebouwde Moskeeplein ter Utrecht in de wijk Lombok. Een aanrader om eens een wandeling te maken door deze straat. Verschillende culturen komen hier bij elkaar met diverse winkeltjes waar voor ieder wat wils te vinden is. Wanneer u klaar bent met struinen door de straatjes van de wijk Lombok dan heten wij u van harte welkom bij Levantine restaurant Utrecht voor een heerlijk drankje of traditioneel gerecht uit de keuken van het Midden Oosten.

Levantine restaurant Utrecht is er voor iedereen die houdt van heerlijk traditioneel eten uit de keuken van het Midden Oosten. Laat u en uw gezelschap meenemen op een reis waar verschillende smaken uw zintuigen zullen laten genieten. Het personeel van Levantine zorgt er graag voor dat u en uw gezelschap kunnen genieten van een heerlijke lunch of een diner. Wij nemen u mee op een reis langs verschillende landen in het Midden Oosten en laten u heel graag kennis maken met de daarbij horende gerechten. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!

Translate »