Restaurant Utrecht

Restaurant UtrechtOpzoek naar een restaurant in Utrecht? In het midden van het land vind je een heerlijk restaurant welke traditionele Midden Oosten gerechten serveert. Levantine restaurant Utrecht is hét nieuwe pareltje dat Utrecht rijker is. In het hartje van Utrecht, in een multiculturele wijk, bevindt zich restaurant Levantine. Een restaurant dat zich specialiseert in de traditionele keuken van het Midden Oosten. Heerlijke gerechten vol kleur, smaak en geur worden hier voor je bereidt.

Het Morgenland

Het restaurant in Utrecht belooft je smaakvolle gerechten, hartelijke bediening, vakmensen die de traditionele keuken beheersen en passie. Passie voor jou als gast, passie voor de gerechten uit het Midden Oosten en de eer deze traditionele keuken met je te mogen delen. Levantine is de Arabische vertaling voor Morgenland. Een belofte die wij graag aan jou waarmaken.

Levantine restaurant Utrecht

Levantine restaurant Utrecht is een modern ingericht restaurant met Oosterse invloeden. Hoewel je weet dat jij je bevindt in het centrum van Utrecht wanen jij en je gezelschap zich even in andere sferen. Levantine is een stijlvol ingericht restaurant waar de magie zijn werk doet.

Wat is Levantine restaurant Utrecht

Levantine restaurant Utrecht heeft haar naam te danken aan het noordelijke deel van het Arabische Schiereiland. Levant is een streek op dit schiereiland, direct ten oosten van de Middellandse. Het woord Levant komt van het Latijnse woord ‘levare’ wat rijzen betekent. Dit is een aanduiding voor ‘het land waar de zon opkomt’ ook wel bekend onder de Arabische naam Mashriq. Levant is een kruispunt tussen drie continenten en vanouds ook een doorgangsgebied voor rondtrekkende nomaden en reizende handelaren.

Traditionele smaakbelevingen

Bij Levantine restaurant Utrecht ervaar je een smaakexplosie op vele gebieden. Van koude voorgerechten tot heerlijke desserts en van traditionele soepen tot bijzondere vleesgerechten op traditionele wijze klaargemaakt. Het is zelfs mogelijk om een heerlijke traditionele Levatine Qahwa (Turkse koffie bereidt in Djezve, speciaal koffiepannetje) te drinken of een ijskoude Jalid Qahwa (ijskoffie). Alle gerechten bij Lavantine restaurant Utrecht zijn seizoensgebonden en worden bereidt met de beste ingrediënten en traditionele specerijen. Wanneer je één van onze traditionele bijzondere gerechten kiest heeft u zelfs kans dat de chef jouw gerecht bij je aan tafel presenteert en af maakt.

Wisselende kaart

Naast een aantal vaste traditionele gerechten verandert onze kaart regelmatig waardoor het iedere keer een verrassing is wat je kunt bestellen. Levantine restaurant Utrecht maakt gebruikt van traditionele kruiden en producten uit het Midden Oosten. Dit maakt de gerechten extra bijzonder en uniek. Wanneer je komt eten bij ons in het restaurant dan weet je zeker dat je verzekert bent van een ware smaak sensatie.

Levantine restaurant Utrecht voor grote en kleine gelegenheden

Bij Levantine restaurant Utrecht heten wij je graag welkom. Dit kan met een grotere groep maar ook zeer zeker bij een kleinschaliger aantal. Wanneer jouw gezelschap bestaat uit een groter aantal dan kun je dit het beste van te voren aan ons laten weten. Mochten er bijzondere wensen zijn, geef dit dan vooral aan ons door. Wij zullen hier zo goed mogelijk op in spelen waar dit mogelijk is.

Bijzondere gelegenheden

Soms zijn er gebeurtenissen die bijzonder zijn. Deze gebeurtenissen verdienen het dan ook om op een speciale manier gevierd te worden. Bij Levantine bieden wij je graag de gelegenheid om de speciale gebeurtenis op een bijzondere manier te vieren. Samen kijken wij naar je wensen en mogelijkheden. Deze wensen zetten wij om naar onze passie: de passie voor de traditionele keuken van het Midden Oosten, onze gastvrije bediening en onze liefde voor jou als gast. Met deze passie nemen wij je mee in onze magie en zorgen wij ervoor dat jij je onze speciale gast voelt!

Zakelijke diners bij Levantine restaurant Utrecht

Uiteraard is het ook mogelijk om bij Levantine te reserveren voor zakelijke diners. Samen kijken wij naar je wensen en maken wij er voor jou en je zakenpartner(s) een bijzondere avond van. Mocht je hiervoor speciale wensen hebben, dan kun je dit uiteraard met ons overleggen.

Openingstijden Levantine restaurant Utrecht

Levantine restaurant Utrecht is 7 dagen per week geopend van 09.00 uur tot 23.00 uur geopend voor zowel ontbijt, lunch en diner.

Centrale ligging van Levantine restaurant Utrecht

Levantine bevindt zich midden in het centrum van de stad Utrecht. Gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer maar zeer zeker ook met de auto. Levantine is ook goed bereikbaar wanneer je geniet van een wandeling door het centrum en bij ons wil komen genieten van een lunch of diner. Levantine restaurant Utrecht is gevestigd op het pas gebouwde Moskeeplein ter Utrecht in de wijk Lombok. Een aanrader om eens een wandeling te maken door deze straat. Verschillende culturen komen hier bij elkaar met diverse winkeltjes waar voor ieder wat wils te vinden is. Wanneer je klaar bent met struinen door de straatjes van de wijk Lombok dan heten wij je van harte welkom bij Levantine restaurant Utrecht voor een heerlijk drankje of traditioneel gerecht uit de keuken van het Midden Oosten.

Levantine is er voor iedereen die houdt van heerlijk traditioneel eten uit de keuken van het Midden Oosten. Laat je meenemen op een reis waar verschillende smaken je zintuigen zullen laten genieten. Het personeel van Levantine zorgt er graag voor dat jij en je gezelschap kunnen genieten van een heerlijke lunch of een diner. Wij nemen je mee op een reis langs verschillende landen in het Midden Oosten en laten je heel graag kennis maken met de daarbij horende gerechten. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen!

Translate »