Syrisch restaurant gezocht? Restaurant Levantine maakt heerlijke gerechten!

Syrisch restaurant

Syrisch restaurantSyrisch restaurant: heerlijk eten, een fijne avond en het gevoel op een reis te zijn door het Midden Oosten? Restaurant Levantine ontvangt u graag voor een heerlijke avond waarbij u kunt genieten van prachtige gerechten, een mooie entourage en personeel wat uw avond graag tot een beleving maakt.

Een andere wereld

Stap bij ons binnen en waan u in een andere wereld. De muziek, de aankleding van ons restaurant en de geuren die opstijgen vanuit de keuken bieden u direct een warm welkom. Geniet van alle heerlijkheden die onze menukaart u te bieden heeft. Waan u in het Midden Oosten en laat de gerechten van onder ander een traditionele Syrisch restaurant u verrassen.

Restaurant Levantine; meer dan een Syrisch restaurant

Bij Levantine kun je terecht voor heerlijke gerechten uit de keuken van het Midden Oosten met onder andere gerechten uit een Syrisch restaurant. Gerechten die vol van smaak zijn door de vele kruiden en gerechten met groente en vlees. Al het vlees wat bij Levantine wordt geserveerd is op de juiste manier bereidt waardoor Levantine een goede optie is wanneer je opzoek bent naar een halal restaurant in Utrecht. De uitgebreide kaart zorgt ervoor dat je ruime keuze hebt en dat je keer op keer verrast wordt door de vele smaakexplosies die de keuken van het Midden Oosten rijk is.

Specifieke wensen

Naast dat Levantine een halal restaurant is en gerechten serveert uit onder andere een Syrisch restaurant willen wij uiteraard dat al onze gasten genieten. Wij hebben dan ook een grote keuze uit verschillende gerechten waarbij u kan kiezen voor heerlijk vlees van de grill, een traditioneel gerecht met groente of een unieke combinatie waarbij vele smaken samen komen tot een explosie.
Wil je bij ons reserveren maar heb jij of een van de andere binnen het gezelschap specifieke wensen of dieetvoorkeuren? Dan vinden wij het heel erg fijn om dit te weten. Bespreek dit van te voren met ons wanneer je een reservering plaatst zodat wij direct kunnen laten weten wat de mogelijkheden zijn bij ons.

Samen met je gezelschap maken wij de lunch of diner tot een beleving welke u niet snel zal vergeten!

Translate »