Live muziek en uit eten; een complete beleving! | Levantine

Uit eten is een beleving!

Oud & Nieuw
Knallend het jaar uit!
20 december 2018
Uit eten in Utrecht en makkelijk parkeren
Parkeren in de stad, een nachtmerrie?
17 januari 2019
Toon alles
Live muziek Utrecht

Live muziek brengt je in de sfeer

Uit eten gaan is al een feestje op zichzelf. Even niet nadenken wat je moet koken, ligt er nog voldoende in de koelkast of hoe je die restjes tot één geheel gaat maken. Gewoon genieten van de luxe dat je iets lekkers geserveerd krijgt, er lieve bediening is die je verzorgen en even tot rust komen.

De sfeer in een restaurant

Wanneer je kiest voor een restaurant dan is de keuze vaak gebaseerd op de keuken. Als dat naar smaak is dan kies je vaak dat ene restaurant. Echter de sfeer kan ook heel veel bepalen. Het eten kan namelijk nog zo goed zijn, wanneer je onder tl verlichting zit of in een ongezellig restaurant dan werkt dat wel mee in het gevoel van de avond. Wanneer je ergens lekker zit, je geniet van het eten en de sfeer past helemaal bij de keuken en de gerechten, dan kan het zomaar zijn dat je er nog wel eens terugkomt.

Wanneer alles klopt

Wanneer alles klopt, heb je het gevoel dat je hier nog wel eens terug wilt komen. Je ziet het gelijk hé wanneer een restaurant net even meer zijn best doet. De verlichting staat bij binnenkomst al op de juiste stand, de kaarsen zijn al aangestoken, de muziek draait zachtjes op de achtergrond en het personeel, zowel in de keuken als op de werkvloer, zijn al helemaal klaar om de gasten een fijne avond te geven. En dat is precies het grote verschil tussen gewoon een avondje uit eten en een beleving. Bij een beleving klopt alles, en krijg jij als gast het gevoel dat de hele avond gewoon klopt.

Live muziek maakt het af

Wanneer echt alles klopt,dan is live muziek een toevoeging op het uit eten gaan. Uiteraard wel in de ambiance van het restaurant; wanneer je in een Midden Oosten restaurant gaat eten dan verwacht je niet een heavy metal band. De muziek moet aansluiten op de stijl van het restaurant. Wanneer een restaurant dat goed doet, dan zorgt het ervoor dat jij je heel even niet in bijvoorbeeld Utrecht waant maar voor even in een land ver hier vandaan!

Opzoek naar een leuk restaurant waar live muziek geregeld aanwezig is? Wij weten nog wel een plek 🙂

Translate »