Knallend het jaar uit? Wat doe jij met Oud & Nieuw | Levantine
Turks restaurant
Heeft de Turkse keuken iets unieks te bieden?
7 december 2018
Live muziek Utrecht
Uit eten is een beleving!
3 januari 2019
Toon alles
Oud & Nieuw

Al plannen voor Oud & Nieuw?

Ieder jaar kan het weer een uitdaging zijn. Blijf je thuis, ga je naar een feestje, moet je bij familie langs of blijf je een jaartje lekker thuis? Waar veel feestdagen ”gebonden” zijn aan een geloof, is Oud & Nieuw een feest wat door vele gezien wordt als een afsluiting en een nieuw begin. Tijd dus om eens te bekijken wat je allemaal op deze laatste dag van het jaar kan doen.

Thuis op de bank

Ieder jaar is er in de decembermaand van alles te zien op de televisie. Van zoetsappige films tot spelletjesprogramma’s en van concerten tot aan de wel bekende oudejaarsavond conference. Genoeg vermaak dus op de televisie. Het enige wat jij dan nog moet doen is bedenken hoeveel oliebollen en appelflappen je op denkt te kunnen en deze van te voren aan te schaffen!

Met vrienden

Ook altijd erg gezellig: breng de laatste avond van het jaar door met vrienden. Spreek af om het bij iemand thuis te vieren.Verdeel de taken, zodat niet alleen de gastvrouw en of heer zich de krampen lopen de dag voor Oud & Nieuw en maak er een avond van die jullie je nog lang heugen! Tip: spelletjes doen het altijd erg goed op zo’n avond!

Een feestje

Traditiegetrouw zijn er ook altijd een paar hele leuke feestjes te bezoeken. Altijd leuk om dit samen met een groepje te doen. Zorg er wel voor dat je op tijd erbij bent, de kaart verkoop van dit soort feestjes is namelijk altijd ruim van te voren en heel snel uitverkocht! Tip: kijk goed welk feestje wat biedt. De prijzen zijn vaak bizar hoog, echter soms zit er bij een kaartje ook de drankjes bij in!

Uit eten

Het is misschien niet het eerste wat er in je opkomt wanneer je denkt aan Oud & Nieuw maar daardoor niet minder leuk! Je kunt natuurlijk ook al vroeg in de avond met je naasten afspreken in een restaurant, genieten van de lekkerste gerechten en samen met iedereen het oude jaar gedag zeggen en het nieuwe jaar inluiden! Veel restaurants zijn op deze dag dicht echter in Utrecht vind je er sowieso één die de deuren opent om jullie te verwelkomen en er samen een mooie avond van te maken!

Waar je ook voor kiest: Make it a December to Remember!!

Translate »