De leukste to do tips voor de mooiste stad vind je hier!

De leukste tips voor de mooiste stad

dessert
Alles is makkelijker met een dessert
14 maart 2019
babyshower
4 tips voor een onvergetelijke babyshower bij Levantine
9 april 2019
Toon alles
Utrecht

Utrecht heeft je veel te bieden!

Ergens midden in het land ligt een stad waar je nooit bent uitgekeken! Hou je van rust? Je vindt het hier! Ben je meer van een avond op stap en tot de vroege uurtjes doorhalen? Ook dan ben je hier op de juiste plek! Ben jij helemaal gek van cultuur en hou je van diverse musea? Dan is deze stad voor jou dé plek waar je moet zijn!! Wil je op de hoogte blijven van de laatste modetrends of ben je een echte foody? Bezoek dan deze stad!

Utrecht: the Place to be

Utrecht is een stad met een rijke historie waar je van alles kunt bezoeken; van de bekende Domtoren, die je ook nog eens kunt ‘beklimmen’ tot aan diverse bezienswaardigheden. Daarnaast heeft Utrecht ook diverse theaters en een geheel nieuw stadscentrum, er is dus voor ieder wat te doen!

Met de kids op pad!

Wie kent Nijntje nou niet? Het bekendste konijn van Nederland, gecreëerd door Dick Bruna. Wanneer je een dagje met de kinderen de stad in gaat dan moet je echt het Nijntje museum gezien hebben. Dit is het paradijs voor peuters en kleuters. Spelen, klimmen en van alles ontdekken: bij het Nijntje museum kan het allemaal! In de weekenden wordt er vaak van alles georganiseerd zoals een dansworkshop of een echte kunstenaar worden in het kunstlokaal! De kindjes blij en jij ook!

Shop till you drop!

Sinds een aantal jaar is de binnenstad van Utrecht helemaal vernieuwd. De straten zijn veranderd, er is nog meer keuze in het aanbod van de winkels en de horeca is gegroeid! Wanneer je echt houdt van winkelen dan is Utrecht echt een stad die je gewoon niet mag overslaan. Van grote winkelketens tot aan kleine boetiekjes! Welkom in Utrecht!

It’s showtime

Ben je gek van muziek? Dan moet je echt Tivoli Utrecht bezoeken. Van lunchconcerten tot grote namen: alles wordt er aangeboden! Wat Utrecht ook heeft…. Is een prachtig theater met de meest mooie musicals. Alle grote namen komen voorbij: Mama Mia, On your feet en natuurlijk The Bodyguard. Maar ook voor de mensen die niet zo van musicals houden maar wel graag naar het theater gaan, is er genoeg te doen! Zo heeft Utrecht de Stadsschouwburg waar grote namen komen optreden maar ook kleinere gezelschappen. Daarnaast heeft Utrecht verborgen pareltjes waar soms prachtige eenmansvoorstellingen worden gehouden, ook een aanrader!

Even relaxen met een goed ontbijt!

Wanneer je in het weekend Utrecht bezoekt dan moet je de dag natuurlijk wel goed beginnen! En je begint de dag pas echt goed wanneer je ergens eerst start met een goed maar vooral lekker ontbijt. Wat is er nu lekkerder dan ergens in de ochtend aan te kunnen schuiven zonder zelf heel veel moeite te hoeven doen. Dat er een compleet ontbijt voor je klaarstaat en je daarna de hele dag door kan brengen in het prachtige Utrecht?

Heb je al zin gekregen in een dagje Utrecht? Laat je dag dan hier beginnen!

Translate »