Alles is makkelijker met een dessert - Restaurant Levantine

Alles is makkelijker met een dessert

Hamburger
Life is better with a burger!
28 februari 2019
Utrecht
De leukste tips voor de mooiste stad
2 april 2019
Toon alles
dessert

Zware dag? Een dessert red je!

Een zware dag? Iets te vieren? Ruzie met je geliefde? Gewoon verdrietig om niks? Een geluksmomentje of juist een afscheidsmoment? Hoe groot je iets wil vieren of hoe zwaar het ook allemaal even voelt, er is 1 ding wat altijd troost: ETEN.

Je nieuwe beste vriend

Oké, misschien niet de gezondste maar wel eentje die nooit iets terug zegt, je kortstondig troost of juist iets met je mee viert zonder een uitleg nodig te hebben. Daarnaast is deze nieuwe bff ook nog eens in alle soorten, maten en kleuren te verkrijgen. En ook als je even een maand op je centjes moet letten is er altijd wel eentje die toch binnen je budget past. Deze nieuwe vriend kun je maar beter dichtbij houden want zo vind je ze niet vaak. Vraag jij je nu af waar we het over hebben? Wij stellen je graag even voor aan je nieuwste beste vrienden..

Dessert 1

Over de hele wereld enorm bekend. Hele ketens gooien hun menukaart om zodat dit heerlijke dessert er sowieso opstaat. Er zijn zelfs winkels die zich alleen nog maar richten op dit gerecht. Ze is er in diverse grootte maar vooral ook het aanbod in smaken is bizar groot. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de verschillende manieren waarop ze gepresenteerd wordt met bijgerechten. Wanneer je dit gerecht eenmaal hebt geproefd, is de kans aanwezig dat je serieus niet meer kan stoppen met alle soorten uitproberen. Misschien kies je ervoor om ze in diverse werelddelen uit te gaan proberen. Echt geloof ons, zo verslavend is Cheesecake!

Dessert 2

Dit gerecht noemen we voor het gemak even een hij. Omdat hij best wel vol is. Vol en stevig is de juiste beschrijving maar wel zoet van smaak. Eigenlijk de ideale man 😉 Van oudsher wordt hij ook wel als het symbool van levensvreugde afgebeeld. Dit zien we vooral in de schilderijen terug die zijn gemaakt door van Breughel. Oké hij is misschien niet heel erg goed voor de lijn, echter deze mag echt niet op je nieuwe vriendenlijstje ontbreken. Wij stellen je graag voor aan SÜTLAÇ.

Dessert 3

De koningin van de desserts, schattig vanwege haar prachtige engelenhaar maar.. laat je niet misleiden. Ze is stevig en sterk van binnen door middel van de vulling namelijk mozzarella. Van de buitenkant heeft ze een laagje van pistachenootjes en als je echt all the way wil gaan dan kies je ervoor om het samen met ijs te eten. Geloof ons: deze bff wil je vaker ontmoeten. Laat je verrassen door Kunefe.

Doe maar normaal

Ben je meer van doe maar normaal dan doe ik al gek genoeg? Dan kan dat ook hoor. Een dessert kan natuurlijk ook gewoon heerlijk ijs zijn, een stukje geweldige taart of een goede lekkere kop koffie! Ben je benieuwd waar jij je nieuwe vrienden kan ontmoeten? Wij helpen je graag op weg 😉

Translate »