Life is better with a burger! - Restaurant Levantine

Life is better with a burger!

De grachten en eten in Utrecht
‘’Als ik boven op de Dom sta, kijk ik even naar benee.’’
14 februari 2019
dessert
Alles is makkelijker met een dessert
14 maart 2019
Toon alles
Hamburger

Troostvoedsel, feestvoedsel en ‘er is altijd een gelegenheid voor hamburgers’ voedsel

Eerlijk: een hamburger kan altijd, welke dag het ook is, wat voor stemming je ook hebt en welke gelegenheid zich ook voor doet… Het leven is gewoon een stukje beter wanneer je een heerlijke hamburger voorgeschoteld krijgt!

De ‘we hebben iets te vieren’ hamburger

Je kent het wel; het is midden in de week en je hebt een leuk bericht gekregen, en eigenlijk vind je dat je dit gewoon goed moet vieren. Een uitgebreid 3 gangen diner is nét iets buiten je budget maar hé!! Een hamburger kan altijd toch?! En wil je echt uitpakken omdat je iets heel groots te vieren hebt? Dan kun je er ook nog voor kiezen om een grote extra lekkere hamburger klaar te maken. Met bijvoorbeeld een gebakken eitje bovenop die dikke burger!

Een avondje met de girls.. of boys

Een heerlijk avondje met je vriendinnengroep op de bank, een goede serie of een nieuw programma en natuurlijk mag iets te eten niet ontbreken.. Tip: mini hamburgerbroodjes met kleine zelfgemaakte hamburgers. Eet makkelijk weg, staat gezellig op tafel en.. je kan gelijk uitbuiken terwijl jullie je favoriete serie bingewatchen! En ben je nu als perfecte vriendin opzoek naar een snelle hap voor vriendlief? Die hij vanavond samen met zijn vrienden tijdens die belangrijke voetbalwedstrijd kan veroveren? Ook dan werken deze kleine hamburgertjes perfect! Kunnen ze ook niet zo snel knoeien op je mooie vloerkleed 😉

most people want a perfect relationship... i just want a hamburger that looks like the ones in commercials

Gewoon even geen zin?

Die kennen we allemaal toch? Een deadline te halen, stress op het werk of gewoon een te zwaar weekend gehad.. Het laatste waar je dan behoefte aan hebt is uitgebreid koken. Ook dan is DE hamburger een favoriet! Snel klaar, makkelijk weg te eten terwijl je ondertussen heerlijk op de bank kan hangen, toch net even je mail checken of gewoon simpelweg als troostvoedsel omdat jij vindt dat je het verdient!

Burgers!!

Een avondje op pad? Lekker uit eten in een gezellige omgeving waar je weer even kan bijkletsen met die ene vriendin of familielid? Niks zo lekker om dit samen te doen met een heerlijke hamburger! Tegenwoordig zie je ze overal: Burger tenten waar je de meest lekkerste, bijzonderste en uitgebreidste hamburgers kan eten. Vegetarisch, met of zonder ei, halal hamburger of net even anders dan anders? Geen probleem, de meeste burger tenten spelen er prima op in! Groot voordeel: je eet heerlijk en je bent ook niet meteen de hoofdprijs kwijt! 1-0 voor de Hamburger!


Ben je in Utrecht en wil je echt een lekkere hamburger uitproberen? Wij hebben een tip 😉

Translate »