4 tips voor een onvergetelijke babyshower bij Levantine - Restaurant Levantine

4 tips voor een onvergetelijke babyshower bij Levantine

Utrecht
De leukste tips voor de mooiste stad
2 april 2019
dry aged vlees bereiden
5 manieren om je dry aged vlees te bereiden
16 mei 2019
Toon alles
babyshower

En voor jou als BFF minder geregel

Je beste vriendin of zus stuurt je een berichtje. Ze verwachten een baby! Super goed nieuws en je bent uiteraard helemaal blij! Maar nu komt het op jou neer, wat voor geweldige babyshower ga jij voor haar organiseren?

Belangrijke taak

Ben jij degene die één van de belangrijkste taken op zich heeft genomen? Of ben je door de vriendinnengroep aangewezen tot degene die het allemaal ‘eventjes’ moet regelen? Hoe dan ook, met zo’n belangrijke taak in het vooruitzicht kun je maar beter gauw beginnen met voorbereiden. Want één ding is zeker, een zwangere vrouw weet wat ze wil, maar vooral wat ze niet wil!

Het thema

Voordat je begint met alles, bedenk een thema! Echt het maakt je leven een stuk makkelijker. Of je nu wel of niet weet of het een meisje of een jongetje wordt: een thema kan altijd. Uiteraard is het makkelijker wanneer je het geslacht al weet, echter er zijn ook veel thema’s die tegenwoordig gender neutraal zijn. Wanneer je het thema vaststelt, kun je beginnen met organiseren. Zie het thema als het begin van alles!

Wees origineel

Herkenbaar? Wanneer één iemand zwanger is in je omgeving, dan volgen er vaak nog meer. Het is misschien niet heel makkelijk, maar geloof ons: het wordt je in dank afgenomen wanneer je kiest voor een origineel thema! Geen één mommy to be wil hetzelfde als Truus die haar babyshower drie maanden eerder had. Het vergt wat creativiteit maar Pinterest zal je redden!

De tijd door zien te komen

Oké, je hebt een thema, iedereen is uitgenodigd en de dag van de babyshower komt steeds dichterbij. Heb je ook nagedacht over wat je gaat doen tijdens de uren dat jullie bij elkaar zijn? Nadat er gezellig is bijgepraat over alle babyverhalen, zwangerschapskwaaltjes en alle goedbedoelde adviezen van iedereen, blijft er ook nog wat tijd over. Tijd die jij van tevoren alvast kunt indelen. Dit kan je doen met een leuk spelletje: 30 seconds met babyvragen doet het altijd goed! In plaats van ezeltje prik, kan je luier prikken, namen raden, maar iets van waarde is meestal ook een hit. Laat iedereen een mooie boodschap voor de baby opschrijven: iets wat je hem of haar wenst in de toekomst. Plak dit in een leuk boek en de baby heeft nu al zijn/haar eigen boek!

The place to be voor een babyshower

Je hebt vast aan alles al gedacht maar een babyshower valt of staat met de plek waar je het gaat organiseren. Het is een verrassing, dus bij de mommy to be thuis wordt lastig. Misschien ben je zelf super creatief en vind je het heerlijk om alles van a tot z voor te bereiden, inclusief de drankjes en alle hapjes. Dan kun je er altijd voor kiezen om een zaaltje te huren. Hier kan je helemaal losgaan! Kies je liever voor meer gemak en wil jij eigenlijk ook gewoon lekker genieten van dit leuke feestje voor je bestie? Kies dan voor een locatie waar ze alles voor je uit handen nemen! Natuurlijk kun je aangeven wat voor thema je in gedachten hebt, maar als het aankomt op hapjes, drankjes en de aankleding, dan wordt het lekker uit handen genomen!

Ben jij opzoek naar zo’n locatie voor de allerleukste babyshower? Dan weten wij waar jij moet zijn!

Translate »