Een zakelijk event vier je natuurlijk bij ons! - Restaurant Levantine

Een zakelijk event vier je natuurlijk bij ons!

zomer in utrecht
5 tips om de zomer door te brengen in Utrecht
4 juli 2019
geliefde verrassen
Liefde gaat door de maag, zo verras jij jouw geliefde
1 augustus 2019
Toon alles
zakelijl event utrecht

Ook een zakelijk event regel je gewoon bij Levantine

Denk jij bij een zakelijk event nog altijd aan strakke pakken? Een bedompte sfeer omdat de baas er zelf ook bij is? Of juist een gespannen sfeer omdat die nieuwe klanten echt binnengehaald moeten worden om het bedrijf op te schalen?

Zet die gedachten heel even uit je hoofd. Hoe ziet een zakelijk event eruit wanneer je helemaal zelf mag bepalen wat er gebeurt? Wanneer er heerlijk eten en drinken is in een restaurant dat jouw sfeer ademt? Klinkt dat niet stukken beter dan die saaie events uit het verleden?

Drie dingen die belangrijk zijn op jouw zakelijk event

  • Er moet een losse sfeer zijn die binnen de grenzen blijft
  • Mensen moeten zich kunnen vermaken
  • Er moet goed gefaciliteerd worden op het gebied van eten, drinken en sanitair

Het laatste wordt regelmatig vergeten. Dat is waar je keihard de fout ingaat. Wat gebeurt er wanneer mensen niet kunnen eten of drinken? Dan worden ze chagrijnig en verliezen ze de focus. En mensen met een volle blaas zijn per definitie geen goede gesprekspartner.

Ook de sfeer is van groot belang. Een strikt zakelijk event met een sfeer die volledig binnen de bedrijfscultuur past, is geen goede optie. Het is wel de bedoeling dat de nieuwe klanten of jouw personeelsleden het idee hebben dat er iets te vieren is. Anders had je het event net zo goed op kantoor zelf kunnen doen. Of helemaal kunnen schrappen natuurlijk. Met goed eten ben je al minstens halverwege. Een zakelijk diner met een heerlijke maaltijd wordt namelijk al snel een groot succes.

Oké: waarom kies ik de volgende keer voor Levantine?

Bij Levantine denken we mee met onze klanten. Jouw zakelijk event is onze klus en daar steken we graag onze handen voor uit de mouwen. We kijken graag samen naar de menuopties. Wij zijn ontzettend goed in het maken van de meest unieke gerechten die jouw klanten of personeelsleden nog nooit gehad hebben op een zakelijk event.

Bij ons kun je prima privé zitten of juist met een grotere groep samen eten om aan teambuilding te doen. Ons restaurant ligt centraal in Utrecht waarmee het voor iedereen goed bereikbaar is.

Bij Levantine doen we niet aan het denken in vaste vormen. Geen ijzeren wetten omtrent een zakelijk event. Wij zijn flexibel en zetten graag een uniek menu op wanneer jij met tientallen mogelijke klanten aankomt om een bespreking te houden of een pitch om de twijfelaars voor goed over de streep te trekken.

Een zakelijk diner in Utrecht?

Desgewenst zetten we het terras ook alvast voor je klaar, met reservering zodat je direct aan kunt schuiven. Heerlijk midden in het prachtige Utrecht. Of kies je ervoor om een tafel achterin het restaurant te boeken voor een zakelijk diner waarbij de getallen op tafel moeten komen om de klant over te halen.

Moet jouw volgende zakelijk event een succes worden en wil je een partner die wél met je meedenkt? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Je belt ons op 030 430 0777. Tot zo!

Translate »