Liefde gaat door de maag, zo verras jij jouw geliefde

Liefde gaat door de maag, zo verras jij jouw geliefde

zakelijl event utrecht
Een zakelijk event vier je natuurlijk bij ons!
18 juli 2019
turkse keuken
5 gerechten uit de Turkse keuken die je niet mag missen
15 augustus 2019
Toon alles
geliefde verrassen

Je geliefde verrassen – omdat die het écht verdiend heeft (of je zelf op wat leuks hoopt)

Heeft je geliefde een leuke verrassing verdiend omdat hij of zij je door dik en dun steunt? Omdat het even een lastige periode was, maar jullie er nu weer bovenop gekomen zijn? Of wil je jouw geliefde verrassen omdat jij zelf hoopt op een leuke beloning voor je inspanningen?

Wat de reden ook is, Utrecht leent zich prima voor een romantisch uitstapje. Ben je echter net zo inspiratieloos als de gemiddelde man in Utrecht, dan helpen we je graag even verder.

Stap 1: zorg ervoor dat er tijd is

De meeste romantische uitjes vallen in het water omdat er een dom foutje gemaakt wordt. Ja, je kunt op de gok een datum prikken, maar de kans is groot dat:

  • Je geliefde dan gewoon moet werken
  • Er een examen, tentamen, inburgeringscursus of rijexamen op de planning staat. Of een andere belangrijke afspraak natuurlijk
  • Je geliefde net de nacht ervoor Utrecht verkend heeft tot een uur of vier en brak op bed ligt wanneer jij ’s morgens om zeven uur met een verrassing aankomt

Dus: reserveer de tijd! Vraag hem of haar of er tijd is op een bepaalde datum en vertel dat je iets gepland hebt. Vertel niet wat het is. Ja, de meeste vrouwen zeggen verrassingen verschrikkelijk te vinden, maar daar trek je je gewoon niets van aan.

Wat gaan we doen?

Je kunt een rondvaart kiezen, het theater is een geweldige optie, maar zelfs rondslenteren in Utrecht kan een prachtige ervaring zijn wanneer je hier de tijd voor neemt. En nadenkt over de route die je kiest.

Wat we je vooral op het hart willen drukken, is na te denken over wat jouw geliefde nou echt helemaal super vindt. Je gaat niet naar de opera met iemand die opera niet leuk vindt. En je gaat helemaal niet naar Gamestate met iemand die niet van arcadespellen houdt.

En je geliefde verrassen buiten Utrecht?

Natuurlijk is er buiten Utrecht ook veel te doen. Met de trein ben je binnen de kortste keren in andere steden. En wat dacht je van de auto om een dagje naar zee te gaan?

Wat je ook kiest, zorg voor een goede afsluiting. Je geliefde gaat jou namelijk echt een verrassing teruggeven wanneer jullie met een lege maag en droge keel weer bij huis komen. En: liefde gaat door de maag! Een heerlijke maaltijd is de perfecte afsluiting!

Weet je wat? Reserveer alvast een tafel bij ons en geef aan dat het een romantisch uitje is, dan zorgen wij ervoor dat de verrassing nog specialer wordt! Tot vanavond!

Translate »