Voor de lunch naar Levantine - Restaurant Levantine

Voor de lunch naar Levantine

ontbijt bij levantine
Ontbijten bij Levantine: hier kun je uit kiezen
27 februari 2020
uit eten met het hele gezin
Uit eten met het hele gezin? Zo regel je dat!
9 april 2020
Toon alles
lunch

Lunchen in Utrecht doe je uiteraard bij Levantine!

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. En ontbijten doe je natuurlijk bij Levantine, waar je van donderdag tot zondag van harte welkom bent om aan te schuiven. Maar wist je dat je bij Levantine ook terecht kunt voor een uitgebreide lunch? Tijdens de lunchuren kun je gewoon terecht voor het volledige menu. Een soep bijvoorbeeld, een Turkse pizza of een heerlijk stuk dry aged meat. Onze uitgebreide menukaart staat vol met topgerechten waarmee je de dag weer helemaal aan kunt na de lunch!

Een uitgebreide lunch – of even snel tussendoor?

Een snelle maaltijd is natuurlijk nooit verstandig, maar soms kunnen we niet anders. Heb je vrij weinig tijd om te eten, reserveer dan van tevoren en geef alvast aan wat je wilt eten. Dan zorgen wij ervoor dat je aan kunt schuiven en het eten binnen korte tijd geserveerd wordt.

Wil je liever een uitgebreide lunch? Misschien zelfs met zakenpartners? Een goede keuze. Wanneer je de tijd kunt nemen voor een rustige lunch, dan is dat altijd beter voor je lichaam. En zakendoen tijdens de lunch is helemaal een verstandige optie. Wanneer mensen lekker aan het eten zijn, zijn ze vaak vrolijker en blijer, waardoor het aanzienlijk makkelijker is om een voorstel op tafel te leggen.

Ben je op zoek naar een plek om rustig te tafelen met zakenpartners, potentiële klanten en misschien zelfs een aantal personeelsleden die je van speciale informatie wilt voorzien? Reserveer dan vandaag nog en geef direct even aan dat je een rustig plekje wilt. Heb je speciale wensen met het oog op je gasten? Geef dit dan direct door, zodat we hier alvast op in kunnen spelen. Zo weten we zeker dat je een optimale positie hebt tijdens de lunch. Én lekker eten natuurlijk, minstens zo belangrijk.

Wat kun je zoal bestellen tijdens de lunch?

Ben je een liefhebber van een lekkere salade tijdens de lunch? Of liever een stevige soep waarmee je makkelijk de rest van de dag uit kunt zitten? Warme en koude gerechten, complete grillgerechten met alles erop en eraan, dry aged meat en allerlei desserts waarbij het water je direct in de mond loopt. Wil je met je kinderen lunchen? Geen enkel probleem, we hebben ook verschillende kindermenu’s klaarstaan, zodat je ook samen met je kinderen kunt komen lunchen.

Reserveren doe je gemakkelijk via de website. Je kunt ook via het contactformulier contact met ons opnemen. Handig wanneer je met zakenpartners komt of speciale wensen door wilt geven!

Translate »