Uit eten met het hele gezin? Zo regel je dat! - Restaurant Levantine

Uit eten met het hele gezin? Zo regel je dat!

lunch
Voor de lunch naar Levantine
12 maart 2020
genieten van het midden-oosten
Genieten van het Midden-Oosten, gewoon in Utrecht
23 april 2020
Toon alles
uit eten met het hele gezin

Zo ga je lekker uit eten met je kinderen

Uit eten met je partner is leuk, romantisch en vaak gezellig. Uit eten met het hele gezin kan daarentegen uitmonden in een slagveld, heeft vaak veel te maken met stress en snel eten wegwerken omdat jongere kinderen net even wat minder geduld hebben wanneer het op stilzitten aankomt. Toch is het prima mogelijk om te kiezen voor uit eten met het hele gezin bij Levantine. We geven je direct graag wat adviezen mee zodat je goed voorbereid aan tafel plaats kunt nemen.

Uit eten met het hele gezin, waaronder jonge kinderen

Wanneer je kinderen onder de leeftijd van drie jaar hebt, is uit eten met het hele gezin vaak een uitdaging. En in sommige gevallen is de uitdaging zo groot dat je er liever voor kiest om het niet te doen. Kinderen onder de drie jaar hebben meer begeleiding nodig en willen vaak snel iets anders doen. Wil je dat opvangen, neem dan iets mee dat je kind graag doet. Bepaald speelgoed, eigen bestek of wat te denken van een tablet die gewoon direct gebruik kan maken van onze wifi? Zet een leuk filmpje zachtjes aan en de kans is groot dat je gewoon nog 10 minuten langer kunt blijven zitten.

Uit eten met kinderen bij Levantine

Ga je uit eten met kinderen, dan is het naar alle waarschijnlijkheid belangrijk voor je dat er veelzijdig en gezond eten aangeboden wordt. Zeker met kieskeurige kinderen wil je immers graag dat er verschillende smaken en gerechten op tafel komen te staan. Heb je speciale wensen rond het eten van je kinderen, bijvoorbeeld omdat je tweejarige zoon helemaal wild is van feta en olijven? Dan laat je dat ons gewoon weten. Wij zorgen er dan voor dat er een speciaal gerecht bereid wordt waar je kind direct vrolijk van wordt. Zo wordt het een stuk leuker én makkelijker.

Uit eten met heel de familie

Is uit eten met de hele familie nog niet gek genoeg, dan kun ook uit eten met heel de familie. Zeker met jonge kinderen is dat makkelijker, omdat er dan meer ooms, tantes, oma’s en opa’s in kunnen springen wanneer papa of mama nog even door wil eten.

Wil je met een grotere groep komen eten? Neem dan nu alvast contact met ons op. Wij zorgen er dan voor dat jullie direct aan kunnen schuiven in een gezellige setting en we houden uiteraard ook alvast rekening met de eisen die de kinderen hebben aan het eten, zodat het een gegarandeerd succes wordt.

Translate »