Genieten van het Midden-Oosten, gewoon in Utrecht

Genieten van het Midden-Oosten, gewoon in Utrecht

uit eten met het hele gezin
Uit eten met het hele gezin? Zo regel je dat!
9 april 2020
dessert
Het leven is kort; begin met een dessert!
7 mei 2020
Toon alles
genieten van het midden-oosten

Genieten van het Midden-Oosten in het hart van Nederland

Af en toe wil je iets anders dan de Hollandse keuken. Iets met wat meer kruiden of afwisseling. Genieten van het Midden-Oosten is makkelijk wanneer je naar de uitgebreide keuken kijkt die hier te vinden is. Hoewel veel gerechten de Nederlandse keukentafel al gehaald hebben, kan het best lastig zijn om zelf de gerechten uit het Midden-Oosten op tafel te zetten. Zeker wanneer je kritische eters aan tafel hebt of zelf niet veel tijd hebt om voor te kruiden of ingrediënten voor te bereiden.

Wat is zo speciaal aan genieten van het Midden-Oosten?

Laten we eerlijk zijn: de keukens van elk land hebben ongenaakbare hoogtepunten. Maar kijk je naar de keuken uit het Midden-Oosten, dan kom je tal van gerechten tegen die perfect te combineren zijn, waarbij bereidingswijzen op optimale manieren ingezet kunnen worden en waarbij altijd aandacht is voor ingrediënten die in het seizoen zijn. Op die manier komen smaken altijd tot hun recht. En genieten van het Midden-Oosten wordt wel heel makkelijk met alle bijgerechten en smakelijkheden.

Wat zijn echte aanraders?

Smaken verschillen. Heb je geen idee wat je lekker vindt, maar wil je wel genieten van het Midden-Oosten en de diverse keuken? Vraag ons personeel dan naar aanraders, zodat we je advies op maat kunnen geven. Onze soepen van de dag, altijd bereid met verse oosterse kruiden, vinden in ieder geval altijd gretig aftrek onder onze hongerige stamgasten. Net als de bladerdeeggerechten uiteraard, die ook typerend zijn voor de keuken van het Midden-Oosten, net als gekruid gehakt en verschillende soorten brood.

Wil je iets simpels waarbij het water je direct in de mond loopt? Dan raden we onze Turkse pizza’s (Lahmacun) aan. Dit is gekruid gehakt en groente en kan als opgerolde pizza gegeten worden. Goedkoop, lekker en we weten zeker dat je direct een tweede bestelt.

Waar kun je direct genieten van het Midden-Oosten?

In het hart van Nederland, centraal gelegen, vind je de Domstad. En in de Domstad vind je Levantine, waar de keuken van het Midden-Oosten helemaal tot zijn recht komt. Turkse pizza’s, soepen, dry aged meat en een team professionals dat helemaal klaarstaat om jou een heerlijke smaakervaring te geven met de focus op het Midden-Oosten.

Wil je meer weten over de mogelijkheden of wil je direct met een complete groep komen eten om de ervaring te delen? Reserveer dan vandaag nog zodat we alvast de stoelen klaar kunnen zetten.

Translate »