Ontbijten bij Levantine: hier kun je uit kiezen - Restaurant Levantine

Ontbijten bij Levantine: hier kun je uit kiezen

bestsellers
Dit zijn onze 5 bestsellers!
13 februari 2020
lunch
Voor de lunch naar Levantine
12 maart 2020
Toon alles
ontbijt bij levantine

Ontbijten bij Levantine; een goed begin van jouw dag

Ontbijten bij Levantine is dé manier om jouw dag goed te beginnen. Voordat je naar het werk gaat, je het huiskantoor opent of de studieboeken induikt. Een goed ontbijt is belangrijk om te kunnen presteren, maar het is tevens de maaltijd die vaak overgeslagen wordt. Ja, natuurlijk is het lekker om vijf minuten langer in bed te blijven liggen, maar dan kom je tijd tekort om het ontbijt op een leuke manier aan te kleden. Tenzij je ervoor kiest om het ontbijt bij Levantine te gebruiken. Veelzijdig, altijd vers en natuurlijk tegen onze bekende scherpe tarieven.

Wat kan ik kiezen bij ontbijten bij Levantine?

Heb je weleens een uitgebreid ontbijt genoten in een hotel? Waar je van alles op tafel hebt staan en je op je gemak je bordje vol kunt rammen met allerlei soorten beleg en verse groenten, om de dag eens goed te starten? Dat is wat je ook van ons kunt verwachten. Op onze uitgebreide ontbijtkaart zie je alle mogelijkheden die er zijn. Inclusief de heerlijke extraatjes die het helemaal afmaken, zoals een lekker gebakken ei met geroosterd rundvlees voor nog geen vijf euro. Of ben jij meer iemand die wel patat bij het ontbijt wil, omdat je al vroeg uit bed was en je maag de uitdaging wel aandurft?

Wat je ook kiest, wij zorgen ervoor dat je op een geweldige manier aan je dag begint. Met een volle maag, een goede dosis verse groenten en natuurlijk genoeg te drinken zodat je direct aan de slag kunt met wat jij allemaal moet doen. Wanneer je ons ontbijt bij Levantine eenmaal geprobeerd hebt, ga je ongetwijfeld vaker goed ontbijten. Of dat nou bij ons is of niet… Je dag goed beginnen is dé manier om er een succes van te maken!

Wanneer kun je aanschuiven voor het ontbijt?

Sinds 1 januari 2020 serveren we ons ontbijt uitsluitend van donderdag tot en met zondag. Om 9 uur gaan de deuren open voor het ontbijt bij Levantine en tot 13:00 uur kun je aanschuiven. Dus ook wanneer jouw dag wat later begint, ben je gewoon van harte welkom. Op alle andere dagen openen we onze deuren om 12:00 uur en wordt er geen ontbijt geserveerd. Dan kun je bij ons terecht voor alle heerlijkheden op onze standaardmenukaart.

Mogen we een stoel voor je vrijhouden bij het ontbijt morgenvroeg? Wanneer je liever met een hele groep komt, vinden we het fijn wanneer je dit alvast aan ons doorgeeft, zodat we de kippen om wat meer eieren kunnen vragen!

Translate »