Dit zijn onze 5 bestsellers! Krijg jij al trek? - Restaurant Levantine

Dit zijn onze 5 bestsellers!

valentijn verrassen
Valentijn verrassen? Dat doe je met een stuk dry aged meat!
30 januari 2020
ontbijt bij levantine
Ontbijten bij Levantine: hier kun je uit kiezen
27 februari 2020
Toon alles
bestsellers

De 5 bestsellers van Levantine

Bij Levantine kun je altijd terecht voor heerlijk eten en drinken. Maar stel je voor dat je ons wilt bezoeken en je hebt geen flauw idee wat je nou precies wilt… Dan kun je altijd bij ons personeel vragen wat de aanraders van de dag zijn. Wil je van tevoren wat inspiratie opdoen? Dan hebben we hier onze 5 bestsellers op een rijtje gezet!

Uitgebreid ontbijt

Eerlijk is eerlijk, dit is natuurlijk niet een gerecht of maaltijd, maar een compleet ontbijt. Elke morgen van donderdag tot en met zondag kun je bij ons terecht voor een uitstekend ontbijt, verzorgd van A tot Z. Wil je de dag goed beginnen of juist lekker lang ontbijten op zaterdag en zondag, maar heb je geen zin om zelf eten klaar te maken en af te wassen? Reserveer dan nu alvast!

Desserts op de lijst met 5 bestsellers

Opnieuw niet één gerecht, maar we kunnen geen keuze maken uit onze vele desserts op de menukaart, want die verkopen allemaal bijzonder goed. Wat te denken van onze cheesecakes, rijstpuddingen uit de oven of baklava, op traditionele wijze bereid? Heerlijk om een maaltijd mee af te sluiten – of gewoon speciaal voor de desserts naar ons restaurant te komen.

Uiteraard vind je bij Levantine ook ambachtelijk bereid ijs. Praktisch wanneer de kruiden nog niet zoveel zin hebben om je papillen met rust te laten!

De Levantine Mix

Kom je met meerdere personen eten en hebben jullie allemaal zin in een gevarieerde maaltijd? Dan kies je gewoon voor de Levantine Mix, die ook op de lijst met top 5 bestsellers staat. De mix bestaat uit vier soorten vlees en daarmee kan iedereen aan tafel lekker genieten van uiteenlopende smaken. Leuk wanneer jouw vrienden ook fijnproevers zijn.

Dry aged meat

Het visitekaartje van Levantine is natuurlijk ons eigen dry aged meat. Het mag niet ontbreken bij de bestsellers en ook niet bij jou op tafel uiteraard. Je kiest zelf je vlees uit, dat wordt vervolgens ter plekke voor je bereidt wanneer je komt eten en daarna wil je waarschijnlijk nooit meer iets anders. Wil je meer weten over dry aged meat? We leggen je graag uit hoe het proces werkt wanneer je een stuk vlees komt kiezen.

Pideli Kofte

Het water loopt onze gasten al in de mond bij het zien van de naam. Pideli Kofte. Niet zo moeilijk uit te spreken als veel van onze andere gerechten, maar o zo lekker. Gekruide gehaktballatjes die op traditioneel bereid brood geserveerd worden, en uiteraard komt de yoghurt en tomatensaus ook op tafel. Een genot waar je met geen mogelijkheid af kunt blijven!

Trek gekregen en wil je direct reserveren? Bel ons dan nu op 030 430 0777.

Translate »