Valentijn verrassen? Dat doe je met een stuk dry aged meat!

Valentijn verrassen? Dat doe je met een stuk dry aged meat!

groepsdiner regelen
Een groepsdiner regelen: dat doe je in no time met deze 4 stappen!
16 januari 2020
bestsellers
Dit zijn onze 5 bestsellers!
13 februari 2020
Toon alles
valentijn verrassen

Dry aged meat voor Valentijn; da’s echt genieten!

Had je al gezien dat Valentijn weer voor de deur staat? Elk jaar is het weer raak met de dag van de liefde, alleen vergeten we nog met hoge regelmaat dat onze Valentijn verrassen wat planning vergt. Die bloemen van het tankstation kun je dit jaar niet nog eens doen. Net als dat geurtje en de shampoo die je bij de plaatselijk supermarkt in een geschenkverpakking opgepikt hebt voor haar verjaardag vorig jaar. Kies dit jaar eens iets unieks en ga voor dry aged meat. Een heerlijk etentje is dé manier om jouw Valentijn te laten zien dat je wél aan de speciale dag gedacht hebt!

Je Valentijn verrassen, dat doe je zo

Doorgaans is er geen enkele vrouw die plannen heeft op de avond van Valentijnsdag. Ondanks dat er altijd gezegd wordt dat ‘we er dit jaar echt niets aan doen’, hoopt elke vrouw op een leuke verrassing. Is jouw vriendin of vrouw een beetje anders – zorg er dan voor dat ze de avond vrijhoudt. Gewoon hinten dat je er een leuke avond van wilt maken, is genoeg om haar planning vrij te houden.

Wat je nu als eerste moet doen, is Levantine bellen op 030 430 07 77 om alvast te reserveren. Valentijn is een drukke dag, dus hoe eerder je reserveert, hoe groter de kans is dat we nog een tafel voor je vrij kunnen houden. Uiteraard kun je direct informeren naar de menuopties of die gewoon online bekijken, zodat je alvast een idee hebt van wat je wilt. Zoals je al verwacht had, raden we ons dry aged meat van harte aan. Bomvol smaak en echt genot op Valentijnsdag; veel beter kun je jouw Valentijn niet verrassen!

Dit vlees kies je van tevoren uit en wordt vervolgens ter plekke voor je bereid op Valentijnsdag. Een speciaal gerecht dus, zeker omdat jij vooraf zelf kiest welk stuk vlees je wilt hebben!

Even vergeten hoe dat hele Valentijn nou precies zit? Bekijk dan hier het hele verhaal rond Valentijnsdag op Wikipedia.

Moet ik echt wat met Valentijn doen?

Heeft je vriendin gezegd dat Valentijn verrassen alleen maar een commercieel verhaal geworden is? Dat het eigenlijk gewoon alleen maar een dag is waar veel te veel commotie rondom gekomen is? En dat ze er echt niets voor hoeft te hebben omdat ze al genoeg van je krijgt? Dan kunnen we garanderen dat zij erop hoopt dat je dit jaar iets speciaals doet. Een etentje in een echt restaurant is dan een perfecte keuze, zeker met een spannende menukaart met veel opties, waaronder ons beroemde dry aged meat waar jullie zeker nog een keer voor terug zullen komen.

Zien we je op de dag van de liefde? Reserveer op tijd, want er zijn meer mensen die dit lezen en die direct bellen!

Translate »