Van hamburger tot een reis door het Midden-Oosten; welkom bij Levantine

Van hamburger tot een reis door het Midden-Oosten; welkom bij Levantine

vakantiesfeer
Met deze gerechten toch vakantiesfeer
3 juni 2020
zomerse gerechten
Dit zijn de lekkerste zomerse gerechten
1 juli 2020
Toon alles
welkom bij levantine

Welkom bij Levantine voor zeer uiteenlopende gerechten

‘Verandering van spijs doet eten’. Wellicht ken je het overbekende Nederlandse gezegde al langer dan vandaag. Het wordt op verschillende manieren gebruikt, maar wij houden het graag bij spijs; oftewel eten. Op warmere dagen is het af en toe lastig om eetlust te vinden. Zeker wanneer je die dag eigenlijk niet zoveel gedaan hebt. Welkom bij Levantine! Hier is verandering van spijs namelijk makkelijker dan je denkt. Op de menukaart vind je alles van een hamburger tot een complete reis door het Midden-Oosten. En de nadruk op smaak, kwaliteit en gastvrijheid merk je in elk gerecht.

Verandering van spijs dus, wat houdt dat in?

Wanneer je elke dag hetzelfde eet, is het eten iets noodzakelijks geworden waar je geen enkel plezier aan beleeft. Je stimuleert je smaakpapillen niet, waardoor je niet ‘gelukkig’ wordt van je eten. Dat is jammer, maar wat weinig mensen weten, is dat dit snelle gebeurt dan je denkt. Kleine aanpassingen in het eten, zoals andere kruiden bijvoorbeeld, werken deels, maar je bereikt er nooit het volle effect mee.

Het is veel spannender voor je smaakpapillen om eens een compleet andere keuken te proberen. Andere ingrediënten, andere bereidingswijzen, andere samenstellingen waardoor een compleet nieuw gerecht ontstaat. Daarom raden we je van harte aan om eens andere gerechten te proberen, zeker in de zomerperiode. Ruil je standaardhamburger bijvoorbeeld in voor een jaffa burger (steakburger) of een kilis burger (steakburger met rund- en kalfsvlees). Of wat te denken van een bafra burger met een burger van kipgehakt!

Een reis door het Midden-Oosten, welkom bij Levantine!

Ben je op zoek naar wat meer exotische gerechten, dan zeggen we ‘welkom bij Levantine!’ Bij ons vind je bijvoorbeeld dry aged meat, vlees dat we zelf bereiden op de optimale manier. Ook kun je bij ons terecht voor heerlijke Turkse pizza’s, gegrilde lamskoteletten (kuzu pirzola) en authentieke kofte, uiteraard bereid met de kruiden die je van ons kent.

Een echte reis door het Midden-Oosten?

Ben je op zoek naar nieuwe smaakbelevingen, maar vind je het erg lastig om een keuze te maken uit onze uitgebreide menukaart? Neem dan van tevoren even contact met ons op. Zeker wanneer je met meerdere eters komt, hebben we interessante mogelijkheden, zoals onze eigen Levantine mix, met vier soorten vlees. Ook kun je altijd met ons overleggen over de mogelijkheden wanneer je met vrienden, familie of zakenpartners wilt komen eten. Ongeacht of het ontbijt of lunch is; welkom bij Levantine geldt elk moment van de dag!

Translate »