Dit zijn de lekkerste zomerse gerechten - Restaurant Levantine

Dit zijn de lekkerste zomerse gerechten

welkom bij levantine
Van hamburger tot een reis door het Midden-Oosten; welkom bij Levantine
17 juni 2020
Een Goed Ontbijt
Start je dag met een goed en rijk ontbijt!
3 augustus 2020
Toon alles
zomerse gerechten

Zomerse gerechten? Hier moet je zijn!

Eten en hete zomerdagen gaan voor de meeste mensen verrekte slecht samen. Bij zomerse gerechten denken we al snel aan een barbecue of frituurpan wanneer de temperatuur een beetje omlaag gekomen is. Maar weet je dat je veel meer kunt doen met zomerse gerechten? Eet je in de zomer ook drie maaltijden per dag, dan heb je minder behoefte aan snacks en kom je véél makkelijker je dag door. We starten alvast met een aantal gerechten die je deze zomer eigenlijk niet mag missen!

Zomerse gerechten? Start met een goed ontbijt!

In de vroege ochtenduren is het vaak nog redelijk aangenaam. Dit is een goed moment om de ramen en deuren open te zetten zodat de frisse lucht binnen kan komen. Het is ook het moment om een goed ontbijt voor te bereiden, zodat er goed gestart wordt. Denk aan een gekookt ei, worst, vers brood of wat te denken van een paar olijven om de dag goed af te trappen?

Geen zin, moed of tijd om zelf een ontbijt voor te bereiden? Kijk dan eens naar het beste ontbijt van Utrecht!

Soep, Turkse pizza of dry aged meat als lunch

Bij de zomerse gerechten kom je doorgaans vooral salades tegen als lunch. Helemaal prima, maar goed eten is verstandig omdat je niet constant wilt snacken, ook niet op zomerdagen. Een stevige soep, een Turkse pizza of een van de andere gerechten uit het Midden-Oosten is zo smaakrijk dat je na de eerste hap vaak al trek genoeg hebt om door te eten.

Wil je iets speciaals hebben om iets te vieren, of gewoon omdat het kan? Dan raden we dry aged meat aan. Niet alleen op zomerdagen overigens; Levantine heeft heel het jaar door het beste dry aged meat van Nederland, op onze eigen speciale wijze bereid voor het beste resultaat!

Uitgebreide mogelijkheden nodigen uit tot eten

Ben je iemand die het lastig vindt om te eten wanneer het warm is? Kun je vaak geen hap door je keel krijgen wanneer het gewoon te heet is? Dan nodigen we je van harte uit bij Levantine. Wij hebben een bijzonder uitgebreide menukaart. Onze ervaring is dat iedereen wel iets ziet op het menu waardoor het water in de mond loopt. Wij zorgen er graag voor dat je ook in de zomer gewoon kunt eten, met onze eigen zomerse gerechten!

Translate »