Uit eten in Utrecht? De do’s & don’ts - Restaurant Levantine

Uit eten in Utrecht? De do’s & don’ts

turkse keuken
5 gerechten uit de Turkse keuken die je niet mag missen
15 augustus 2019
leukste uitjes utrecht
Een vroege vogel? De leukste uitjes in de ochtend in Utrecht!
12 september 2019
Toon alles
uit eten in utrecht

Uit eten in Utrecht: dit is goed om te weten!

Uit eten in Utrecht. Heel veel beter wordt het natuurlijk niet. De Domstad heeft tal van geweldige plekjes waar je heerlijk kunt eten en drinken. Maar het is wel verstandig om een aantal dingen in de gaten te houden wanneer je uit eten in Utrecht wilt. Met vrienden, je familie of met je geliefde? Dit is waar je op moet letten!

Do: de goede locatie kiezen

Een etentje ergens ver buiten Utrecht lijkt aantrekkelijk, maar is dat een locatie waar mensen gemakkelijk kunnen komen? En kun je na het uit eten in Utrecht nog makkelijk de stad inlopen om nog even na te genieten? Kleine kans dat je met een volle maag de lange afstand nog wilt gaan lopen. En met de bus naar het centrum, da’s ‘m ook niet. Kies daarom bij voorkeur een locatie centraal in Utrecht.

Dont: Kiezen wat je altijd kiest

‘Wat de boer niet kent…’ Prima, maar we zijn natuurlijk niet allemaal zo ontzettend kieskeurig en bang voor nieuwe invloeden. Sla daarom de snackbar een keer over en kijk eens naar andere keukens. Uit eten in Utrecht mag gerust een unieke ervaring zijn, zoals met gerechten uit de Turkse keuken of nóg verder weg. Wil je genieten of je partner eens echt verrassen, kies dan eens een andere kaart.

Do: reserveren voor een speciaal diner of groepsetentje

Wil je een speciaal etentje plannen om je geliefde te verrassen of wil je zelfs door de knieën gaan? Of is het juist het idee om met een grotere groep mensen ergens lekker te gaan eten in Utrecht? Doe jezelf een plezier en reserveer. Er zijn meer dan 350.000 mensen die in Utrecht wonen en we zullen je een geheimpje verklappen: al die mensen moeten eten.

Reserveer je een tafel bij een restaurant en geef je speciale wensen of het aantal eters alvast door? Dan kan hier rekening mee gehouden worden. Zo weet je zeker dat je direct aan tafel kunt schuiven en hoef je geen stress te hebben wanneer je door de ramen ziet dat er wel erg veel mensen zijn.

Dont: blind bestellen bij uit eten in Utrecht

Ga je uit eten in een speciaal restaurant, zoals Levantine? Durf dan gewoon te vragen wat de verschillende gerechten bevatten of wat de namen van de gerechten betekenen. Wij helpen je graag om het gerecht te vinden dat het beste bij jou past, ook wanneer we daarvoor iets meer moeten doen. Het gaat erom dat jij de perfecte maaltijd krijgt tijdens uit eten in Utrecht – en daar lopen wij graag wat harder voor.

Translate »