Een vroege vogel? De leukste uitjes in de ochtend in Utrecht!

Een vroege vogel? De leukste uitjes in de ochtend in Utrecht!

uit eten in utrecht
Uit eten in Utrecht? De do’s & don’ts
30 augustus 2019
geschiedenis van de wijk lombok
De geschiedenis van de wijk Lombok
26 september 2019
Toon alles
leukste uitjes utrecht

De leukste uitjes in de vroege ochtenden in de Domstad

Ben jij iemand die altijd vroeg uit de veren is? Dan is het tijd om te kijken naar de leukste uitjes in de ochtend in Utrecht. Wanneer je de slaap wat vroeger uit hebt dan je huisgenoten, de ochtend niet hoeft te werken of gewoon even geen zin hebt om aan de studie te gaan. Dit zijn de dingen waar jij je mee kunt vermaken!

Een wandeling in één van de vele parken

Utrecht en het omliggende gebied heeft veel groen. Wat is nou lekkerder wakker worden dan een wandeling door de natuur wanneer je eenmaal de koffie op hebt? Bekijk eens op Google Maps welke gebieden bij jou in de buurt liggen. Of pak de fiets en ga iets verder Utrecht uit. Al komen we daarmee direct bij een tweede uitje in de ochtend aan.

Fietsen als een van de leukste uitjes in de vroege uren

Ben je heel erg sportief? Niet zo sportief? Of wil je graag sportief worden omdat je eigenlijk wat gewicht wilt verliezen? Wat je reden ook is om meer te bewegen, de fiets is een geweldig hulpmiddel. Zeker wanneer je in Utrecht woont trouwens, want je vindt hier bijzonder veel fietsroutes.

Geen zin om een route te volgen? Dan hebben we nog een tip voor je. Scoor één van die te gekke houders die je aan je stuur kunt monteren om daar je mobiel in te plaatsen: zo heb je een navigatiesysteem (Google Maps bijvoorbeeld) waardoor je precies weet waar je heen kunt. Maar eh, let wel op: oom agent wil niet dat je met je handen aan de mobiel zit tijdens het fietsen.

Een stadswandeling door Utrecht

Utrecht is mooier dan de meeste mensen denken. Maar wanneer je alleen ’s middags en ’s avonds door de Domstad loopt, kun je nauwelijks genieten van de mooie uitzichten. Er lopen namelijk constant mensen in de weg. Ben jij iemand die om 06:00 uur ’s morgens de deur al uit wil? Neem dan je camera zeker mee tijdens de stadswandeling in Utrecht, want dan zie je pas echt hoe mooi de stad eigenlijk is.

En daarna heb je honger

De leukste uitjes in Utrecht op de vroege morgen kosten allemaal energie. Grote kans dat je na het wandelen of fietsen trek hebt gekregen of wel erg veel zin hebt in een heerlijke bak koffie. Geen zorgen! Levantine is elke ochtend al om negen uur open en je bent van harte welkom!

Translate »