Hoe houd je het zelf gezellig in Utrecht? - Restaurant Levantine

Hoe houd je het zelf gezellig in Utrecht?

herfst in utrecht
3 redenen om je te verheugen op de herfst in Utrecht
1 oktober 2020
kerst in utrecht anno 2020
Kerst in Utrecht anno 2020: hoe maak jij het leuk?
1 december 2020
Toon alles
gezellig in Utrecht

Gezellig in Utrecht; dat moet je echt zelf doen

Een nieuwe golf, nieuwe maatregelen, nieuwe restricties. Kunnen we het nog gezellig in Utrecht houden? Veel mensen laten het hoofd hangen, maar dat is natuurlijk niet de beste optie. Je moet het echt zelf gezellig maken wanneer je het leuk wilt hebben. Om je een handje op weg te helpen, geven we je direct 4 tips waar je direct mee aan de slag kunt. Gezellig in Utrecht? Natuurlijk!

Gezellig maken in huis

Met de (donkere) herfstdagen voor de deur is het waarschijnlijk dat je veel binnen zal komen te zitten. Bereid daarom het huis alvast voor. Kaarsjes op de woonkamertafel, een opgeruimd huis en wat extra kussen op de bank zorgen ervoor dat je een gezellige plek hebt om thuis te komen. Of thuis te blijven natuurlijk.

Netflix, Prime, HBO of een van de vele andere aanbieders

Het is leuk om iets te doen te hebben. En soms is het heerlijk om niets te doen te hebben en televisie te kijken. Wachten op je favoriete programma is iets van vroeger; tegenwoordig kijken we lekker on demand, zoals dat zo luxe heet. Kijk daarom eens naar aanbieders zoals Netflix, HBO, Amazon Prime of een van de vele andere aanbieders.

Sluit niet direct overal een abonnement af. De meeste aanbieders hebben een gratis proefperiode om de series en films eens te bekijken voordat je betaalt. Zo heb je de mogelijkheid om de beste optie te kiezen die bij jou past.

Genieten van de kleine – of grote – dingen

Je kunt je erop richten wat je allemaal niet meer mag. Niet meer kunt. Of niet meer wilt omdat je het zelf een beetje eng vindt. Je kunt ook genieten van de dingen die je nog wel kunt. Zo is Levantine gewoon nog open. Ja, je moet wel reserveren en er zijn bepaalde regels, maar wanneer je eenmaal per week een uitje kunt regelen op die manier, dan is dat zeker iets om naar uit te leven en van te genieten. Kijk eens op het menu om je alvast voor te bereiden!

Zoek naar alternatieven om het gezellig in Utrecht te maken

Ben je bang dat je minder contact hebt met vrienden of familie? Dat je in een isolement terecht komt? Zoek dan nu alvast naar alternatieven. Zoals het bellen via Zoom of Facebook, WhatsApp of Skype. Speel je spelletjes op een console? Dan kun je samen een party starten. Er zijn genoeg manieren om het alsnog gezellig in Utrecht te maken, als je maar creatief bent en zelf op zoek kunt naar de mogelijkheden die er wél zijn.

Het gezellig in Utrecht maken is dus zeker mogelijk, zeker wanneer je er werk van maakt. Op die manier is het aanzienlijk makkelijker om deze tijd door te komen!

Translate »