3 redenen om je te verheugen op de herfst in Utrecht

3 redenen om je te verheugen op de herfst in Utrecht

De leukste uit tips in september
De leukste uit tips in september wanneer je in Utrecht bent
1 september 2020
gezellig in Utrecht
Hoe houd je het zelf gezellig in Utrecht?
3 november 2020
Toon alles
herfst in utrecht

Herfst in Utrecht: 3 manieren om heerlijk te genieten van het najaar

Herfst in Utrecht. Eerlijk is eerlijk, het is lang niet waar iedereen naar uitkijkt, zeker niet met de natte najaar dagen die we met regelmaat in Nederland langs zien komen. Toch zijn er meer dan genoeg redenen om je alvast te verheugen op de herfst. We hebben drie redenen op een rijtje gezet zodat jij ook vast zin krijgt in de herfst!

Winkelen in de herfst in Utrecht

De herfst staat bekend om gure dagen, zonnige momenten en … kortingen! Je hoeft niet op Black Friday te wachten wanneer je koopjes wilt scoren in Utrecht. Verschillende winkels stunten met koopjes, waardoor je de klerenkast weer echt aan kunt vullen. En wat te denken van de keuken, de badkamer en de slaapkamer? Lang niet alle aanbiedingen worden online gecommuniceerd, dus slenter gewoon eens de winkelstraten door wanneer het goed weer is. Grote kans dat je tegen een stuntverkoop aanloopt en flinke kortingen binnen kunt slepen.

Keihard… onderuit op de bank

De herfst in Utrecht is hét moment om het weer te gebruiken als een excuus en lekker onderuit te gaan zitten op de bank. Er zijn meer dan genoeg series en films te vinden op HBO, Netflix en Amazon Prime. Of wat te denken van de vele sportwedstrijden die in de herfst gespeeld worden? Wil je liever iets actiefs doen, dan is het goed om te weten dat er tal van spellen online komen in het begin van de herfst. Onder andere FIFA21 wordt afgetrapt, maar er staan nog veel meer spellen op de planning waarmee je de herfstdagen prima door kunt komen. Heb je al genoeg thee, koekjes en lekkere snacks in huis zodat je er helemaal niet meer uit hoeft?

Utrechtse herfstparken: kleurrijke herfst in Utrecht

Het is goed om lekker buiten te zijn. Zeker in deze tijden. Wat is er lekkerder dan een lange wandeling ergens in een Utrechts park? Juist, een wandeling door een park dat getekend is door de veelzijdige kleuren van de herfst. Heerlijk struinen door de bladeren, genieten van de roodgekleurde boomtoppen en de frisse bosgeuren. Goed aankleden aan gaan dus!

Heb je een flink eind gelopen en heb je trek gekregen? Of wil je een goede maaltijd voordat je gaat wandelen, omdat je meerdere parken door wilt? Reserveer dan nu alvast bij Levantine. Check onze menukaart online of laat je verrassen wanneer je aan tafel plaatsneemt!

Translate »