Eten in Utrecht

Eten in Utrecht

Eten in Utrecht is werkelijk op heel veel plekken mogelijk. Van All You Can Eat tot dure restaurants en van buiten het centrum tot aan de gracht. Utrecht biedt het allemaal.

Unieke ervaring

Waarom dan kiezen voor Restaurant Levantine? Afgezien van het feit dat het midden in het centrum zit, naast de prachtige nieuwe moskee en in een multiculturele buurt? Het concept van restaurant Levantine is uniek. De heerlijke geuren en smaken uit het Midden Oosten worden namelijk bij jou aan tafel geserveerd. Eten in Utrecht is nog nooit zo leuk en lekker geweest.

Eten in Utrecht, een heerlijke avond uit

Eten in UtrechtNa een dag in het centrum doorgebracht te hebben of ben je van plan om in de avond naar een bioscoop te gaan of een musical te bezoeken? Kom dan vooral lekker eten bij restaurant Levantine. Het eten is uniek met een authentieke smaak en het personeel zorgt voor de ultieme beleving. Je gaat heerlijk een avond uit wanneer je besluit te reserveren bij restaurant Levantine.

Heerlijke smaken

Het Midden Oosten staat bekend om de vele geuren, kleuren en vooral ook de smaken. Bij restaurant Levantine laten ze dit samen komen in smakelijke authentieke gerechten met een eigen draai. Eten in Utrecht kan je pas op je lijstje afvinken wanneer je restaurant Levantine bezocht hebt.

Bedrijven

Ook voor bedrijven, uitjes, groepen etc heeft Levantine plaats. Zijn er dieetwensen? Wanneer je dit bij het reserveren doorgeeft kan de keuken hier rekening mee houden. Wanneer je als bedrijf reserveert bij restaurant Levantine houd rekening met het feit dat deze avond de boeken in gaat als een echte beleving waarbij alle gasten heerlijk eten en een fijne avond hebben gehad.

Eten in Utrecht en restaurant Levantine

Zoals eerder geschreven, er zijn vele plekken waar je in Utrecht heerlijk kan eten. Maar zijn er ook vele plekken waar zoveel culturen samen komen? De nieuwe moskee, de multiculturele buurt met zijn vele kleine ondernemers en eten waarbij verschillende culturen worden samengesmolten tot bijzondere gerechten. Eten in Utrecht kan je niet van je lijstje afschrappen wanneer je restaurant Levantine nog niet hebt bezocht.

Restaurant Levantine verwelkomt je graag in haar restaurant. Het personeel staat voor u klaar om een beleving te regisseren en het eten wordt vers voor je bereidt. Heb je vragen of wil je reserveren? Bel dan naar: +31 (0)30 430 0777 en plan een avond eten in Utrecht!

Translate »