Gooi nog 1 keer je haren los op je vrijgezellenfeest! - Restaurant Levantine

Gooi nog 1 keer je haren los op je vrijgezellenfeest!

dry aged vlees bereiden
5 manieren om je dry aged vlees te bereiden
16 mei 2019
terrashoppen in Utrecht
Terrashoppen? Plan je route langs deze 7 hotspots in Utrecht!
5 juni 2019
Toon alles
vrijgezellenfeest utrecht

Een vrijgezellenfeest regelen, óók dat doe je bij Levantine (als je slim bent)

Een vrijgezellenfeest in Utrecht regelen voor je beste vriend(in), of stiekem een beetje voor jezelf omdat jouw vrienden geen leuke ideeën kunnen verzinnen? Dat is lastig. Niet omdat er niets te doen is, maar juist omdat er tientallen locaties door de Domstad heen te vinden zijn. Je kunt het zo uitgebreid, duur of belachelijk maken als je zelf wilt. En wanneer jij de aangewezen persoon bent om dit te regelen, dan staat je nog wat te wachten. Geen zorgen: wij helpen je verder.

Het allerbelangrijkste van het vrijgezellenfeest, dat is natuurlijk goed eten. Om de festiviteiten af te sluiten of juist om een bodem te hebben voor de rest van de avond. Je vindt ons dicht bij het Jaarbeursplein: het ideale verzamelpunt om de groep bij elkaar te krijgen!

Eten en drinken wil iedereen!

Een vrijgezellenfeest is een belangrijk moment in het leven van de persoon die gaat trouwen. Nog één keer de haren losgooien, nog één keer kunnen zeggen dat je niet getrouwd bent en stiekem al uitkijken naar het grote moment. Die stappen naar het altaar.

Genoeg gespreksstof dus en meer dan voldoende redenen om een feest te geven. Wil je zeker weten dat iedereen er ontzettend van kan genieten? Kijk dan vooral naar de dingen die er te doen zijn – en vraag je af of die activiteiten geschikt zijn voor de mensen die op het feest komen. Zo kun je in Utrecht:

  • Karten
  • Sportieve vrijgezellenfeesten houden
  • Workshops volgen
  • Varen
  • Danslessen nemen
  • Shooting Games spelen

Wat je echt niet mag vergeten, is dat er ook gegeten moet worden. En wanneer je dat in stijl wilt doen, zonder direct een rekening voorgeschoteld te krijgen alsof Gordon Ramsay je eten bereid heeft, dan is Levantine simpelweg de place to be.

Bij ons is je vrijgezellenfeest in goede handen. Wij zorgen – in overleg met jou – voor de juiste hapjes en drankjes en regelen de aankleding zodat deze helemaal in de stijl van het thema is (ook wanneer je geen thema hebt).

Knallen met het vrijgezellenfeest in Utrecht!

Goed eten, heerlijke (non-alcoholische) drankjes, service op maat en vooral leuke en vlotte bediening – daarmee maak jij je vrijgezellenfeest helemaal af. Bel je ons (+31 (0)30 430 0777) vandaag nog zodat we alvast de plannen door kunnen nemen samen? Of mail ons op info@levantine.nl wanneer je al precies weet wat je wilt.

Translate »