De keuken uit het Midden-Oosten: daarom reserveer je direct!

De keuken uit het Midden-Oosten, dit is waarom je vanavond nog wil reserveren

uit tips in utrecht
Uit tips in Utrecht: zo kom jij je vrijetijd door!
24 oktober 2019
Spare ribs
Voor eens en altijd duidelijkheid: zo eet jij spareribs
21 november 2019
Toon alles
keuken uit het midden-oosten

Weet je niet wat je vanavond moet eten? Reserveer dan nu bij Levantine! De keuken uit het Midden-Oosten wordt dan naar je tafel gebracht. Wil je een avondje cultuur proeven? Wil je de geschiedenis op je tong voelen? Het enige wat je hoeft te doen, is reserveren. Wij doen de rest en zorgen voor een onvergetelijke smaaksensatie met de keuken uit het Midden-Oosten.

Waarom is het eten uit de Levant zo rijk van smaak?

De Levant is een naam die gebruikt werd voor een gebied in Zuidwest-Azië. Het gebied kan geplaatst worden aan de oostzijde van de Middellandse zee. Als je nu naar de kaart kijkt, dan kan je vrijwel heel Israël zien liggen in dit gebied, maar ook grote delen van Jordanië, Libanon, Syrië en Palestina. Enkele provincies en delen van Turkije kunnen ook tot de Levant gerekend worden en in sommige gevallen wordt ook Cyprus gerekend onder de Levant. De Levant betekent ook wel Morgenland of de Belofte, een belofte die in de keuken uit het Midden-Oosten zeker waargemaakt wordt.

Hoe de nomaden smaak toevoegen

Het is onderhand wel duidelijk dat de Levant een smeltkroes is geweest van smaken en stijlen. Dat is nog altijd heel goed terug te vinden in de keuken van het Midden-Oosten. Omdat de Levant een centrale ligging had, was het een gebied dat doorgang verstrekte aan heel veel nomaden en handelaren. Dé manier om nog meer smaken en stijlen toe te voegen! Allemaal dingen die je direct terug kunt vinden op het menu van Levantine!

Wees niet bang iets nieuws te proberen met de keuken uit het Midden-Oosten!

Veel mensen blijven steken in een patroon met dingen dat ze kennen. Wees niet te bang om eens wat nieuws te proberen. Want hoewel er vast in de keuken uit het Midden-Oosten gerechten zijn waar je nog nooit van gehoord hebt, is de kans groot dat je jezelf weet te verrassen omdat er heel veel dingen bij zitten die je heerlijk vindt. Eet je vegetarisch? Ook dan is deze keuken bij uitstek geschikt voor jou!

Laat je niet ontmoedigen door lastige namen

Juist de namen van gerechten op het menu zullen veel mensen ontmoedigen. Gelukkig word je er niet op afgerekend als je ze verkeerd uitspreekt. Wil je wat leren? Vraag dan hoe je het wel goed moet uitspreken. Wil je je tong niet in de knoop leggen? Wel dan wijs je gewoon aan op de kaart wat je wilt proberen. Je zal niet teleurgesteld worden!

Translate »