Spareribs in Utrecht| | Halal restaurant Levantine ontvangt u graag

Spareribs in Utrecht

Halal restaurant in UtrechtSpareribs in Utrecht eten?

Kent u die plaatjes van heerlijke Spare Ribs welke er zo uitzien dat u direct wilt aanvallen? Lekker steaky, mals en een bord vol! Al trek gekregen? Deze heerlijke Spare Ribs eet u in Utrecht bij restaurant Levantine.

Restaurant Levantine serveert Spareribs in Utrecht

Spare Ribs is zo’n gerecht wat u vaak niet even snel thuis maakt, maar wanneer het op de kaart staat in een restaurant u er eigenlijk vrij snel trek in hebt. Dit geldt natuurlijk alleen voor de echte vleesliefhebbers die ervan houden om niet perse met mes en vork te eten en niet bang zijn voor vieze handen. Bent u zo’n vleesliefhebber? Kom dan zeker langs bij restaurant Levantine om die heerlijke Spare Ribs in Utrecht te proeven!

Niet enkel Spare Ribs

Naast die Must Eat Spare Ribs in Utrecht heeft restaurant Levantine uiteraard nog veel meer lekkere gerechten op de kaart staan. Ook voor de mensen die misschien iets minder vleesliefhebber zijn, kunnen genieten van een avond met lekkere gerechten allemaal in de sfeer van het Midden Oosten. Niet enkel de gerechten komen uit de keuken van het Midden Oosten maar het hele restaurant bevindt zich in deze sferen. De medewerkers van Levantine nemen haar gasten graag mee op een beleving zodat zowel u als uw gasten een echt avondje uit beleven.

Spare Ribs in Utrecht halal?

Wanneer u van Spare Ribs houdt maar ook halal eet dan weet u dat u niet altijd kunt genieten van dit gerecht. Bij restaurant Levantine zijn de Spare Ribs halal bereidt waardoor u er zeker van kan zijn dan u zich kan verheugen op dit gerecht. Dit geldt overigens niet alleen voor de Spare Ribs, maar bij dit halal restaurant in Utrecht geldt dit voor alle gerechten.

Al trek gekregen?

Inmiddels al trek gekregen in die heerlijke Spare Ribs of een ander gerecht van ons menu? Goed nieuws! Restaurant Levantine is sinds oktober 7 dagen per week geopend en wij ontvangen u dan ook graag samen met uw gezelschap. Neem iedereen mee voor een leuke avond en laat u verrassen door de heerlijke gerechten uit het Midden Oosten.

Translate »