Grill restaurant in Utrecht | Kom eten bij restaurant Levantine

Grill restaurant in Utrecht

Grill restaurant in UtrechtGrill restaurant in Utrecht, kom eten bij Levantine

Heerlijk een stukje halal vlees van de grill? Genieten van de heerlijkste gerechten uit het Midden Oosten welke bereidt zijn op de grill? Kom eten bij restaurant Levantine en laat je meenemen op een reis door het Midden Oosten waarbij vele gerechten worden klaar gemaakt op de grill!

Grill restaurant in Utrecht

Bij een Grill restaurant denkt men vaak alleen aan vleesliefhebbers. Nu is het zeker zo dat een goed stuk vlees erg lekker smaakt wanneer deze op de grill is bereidt maar tegenwoordig ziet u ook veel vaker dat veel groentesoorten worden klaargemaakt op de grill. Wanneer de grill wordt gebruikt om gerechten te bereiden dan zult u merken dat de gerechten een meer ‘’rokerige’’ smaak hebben. Het vlees heeft vaak van die prachtige streepjes en is vooral heel lekker mals. Ook voor groenten geldt dit. Wanneer groenten worden gekookt dan verliezen deze vaak hun smaak en vitamine. Dat is dan ook meteen het grote verschil: groenten van de grill zijn heerlijk knapperig en bevatten hun vitamine nog. Vooral groenten als mais, aubergine, paprika, champignons, courgettes en zoete aardappel zijn groenten die heel goed op de grill bereidt kunnen worden.

It’s all about the magic

Dat is dus echt zo. Want natuurlijk is een stukje vlees van de grill lekker en mals en bevat het van die prachtige strepen maar vlees van de grill is pas echt heel erg lekker wanneer het op de juiste manier is gekruid. Dit geldt trouwens ook voor de groenten hoor. Mais van de grill is lekker maar niet bijzonder, maar wanneer u de juiste kruidenmix weet dan maakt dat uw groenten net even iets lekkerder!

Kom genieten van de grill bij restaurant Levantine

Wilt u nu lekker eten, bijvoorbeeld een stukje vlees van de grill bereidt met de lekkerste kruiden uit de keuken van het Midden Oosten, gecombineerd met groenten en wat lekkere bijgerechten? Kom dan heerlijke genieten van onze menukaart bij restaurant Levantine in Utrecht! Wij bezorgen u en uw gezelschap graag een heerlijke avond waar u enkel en alleen hoeft te genieten!

Translate »