Restaurant Utrecht groepen, welkom bij Levantine Utrecht!

Restaurant Utrecht groepen

Restaurant Utrecht groepen

Wanneer u samen met uw bedrijf of vriendengroep een gezellige avond uit wil plannen, dan bent u op het goede adres bij restaurant Levantine. Hier maken wij tijd en plek voor een groepsdiner in Utrecht. Wanneer u reserveert van te voren en aangeeft met hoeveel gasten u komt dan kijken wij graag samen naar de mogelijkheden bij ons. Heeft één van uw gasten een bijzondere wens of een allergie? Geef dit dan bij de reservering tijdig door zodat wij ook voor deze gast een beleving kunnen creëren.

Vrijgezellenfeest

Trouwt er iemand binnenkort binnen uw vriendengroep. Of trouwt u zelf binnenkort en bent u nog opzoek naar een plek voor het verlovingsfeest? Dan bent u van harte welkom bij restaurant Levantine. Voor een groepsdiner in Utrecht bespreken we samen de mogelijkheden en kijken we naar uw wensen. Deze wensen zetten wij graag om naar een prachtige avond waar u en uw gasten met heel veel plezier op terug kijken.

Levantine restaurant Utrecht

Levantine restaurant Utrecht is een modern ingericht restaurant met Oosterse invloeden. Hoewel u weet dat u zich bevindt in het centrum van Utrecht wanen u en uw gezelschap zich even in andere sferen. Levantine is een stijlvol ingericht restaurant waar de magie zijn werk doet.

Wat is Levantine restaurant Utrecht

Levantine restaurant Utrecht heeft haar naam te danken aan het noordelijke deel van het Arabische Schiereiland. Levant is een streek op dit schiereiland, direct ten oosten van de Middellandse. Het woord Levant komt van het Latijnse woord ‘levare’ wat rijzen betekend. Dit is een aanduiding voor ‘het land waar de zon opkomt’ ook wel bekend onder de Arabische naam Mashriq. Levant is een kruispunt tussen drie continenten en vanouds ook een doorgangsgebied voor rondtrekkende nomaden en reizende handelaren.

Wisselende kaart

Naast een aantal vaste traditionele gerechten veranderd onze kaart regelmatig waardoor het iedere keer een verrassing is wat u kunt bestellen. Levantine restaurant Utrecht maakt gebruikt van traditionele kruiden en producten uit het Midden Oosten. Dit maakt de gerechten extra bijzonder en uniek. Wanneer u komt eten bij ons in het restaurant dan weet u zeker dat u verzekerd bent van een ware smaaksensatie.

Translate »