Libanees restaurant Utrecht | Kom eten bij restaurant Levantine

Libanees restaurant in Utrecht

restaurant utrechtLibanees restaurant in Utrecht, kom eten bij Levantine

Een avond vol gezelligheid in de stijl van het Midden Oosten waar de warmte, de geuren, de heerlijke gerechten, de beleefdheid en gezelligheid van onder andere Libanon vindt u in restaurant Levantine. De gerechten welke op traditionele manier bereidt worden maar soms met een vernieuwde receptuur maar ook de aankleding doen u even de buitenwereld vergeten en brengen u even in de sferen van warme landen, vriendelijke mensen en heerlijke gerechten!

Diverse gerechten

Wanneer u een avond uit eten gaat en gewoon even lekker in de watten gelegd wil worden samen met uw gezelschap dan is eten bij restaurant Levantine een aanrader! U kunt hier genieten van diverse gerechten welke onder andere afkomstig zijn uit de Libanese keuken. Utrecht is dus een Libanees restaurant rijker. Geniet van warme en koude gerechten, heerlijke vleesgerechten of groente welke bereidt zijn op de grill. Daarnaast mag u ook de desserts uit deze landen niet onderschatten, een mengeling van heerlijk zoet gecombineerd met traditionele thee bijvoorbeeld. Maar ook voor de koffieliefhebbers is er keuze.

Libanees restaurant in Utrecht een ware smaakexplosie

Gerechten uit het Midden Oosten, en dus ook gerechten vanuit de Libanese keuken, staan bekend om de rijke invloeden van diverse kruiden. Een gerecht met vlees bevat nooit maar 1 soort kruid, nee het bevat er veel meer en dit zorgt ervoor dat u een ware smaakexplosie ervaart wanneer u samen met uw gezelschap deze keuken komt uitproberen. U kunt kiezen uit diverse vleesgerechten welke allemaal op andere manier worden bereidt maar vooral ook op diverse manieren worden gekruid. Dit geldt ook voor de deeggerechten en de gerechten welke veel groente bevatten. Een gerecht zal niet snel als flauw worden beschreven maar juist als krachtig en bijzonder.

Avond uit? Reserveer jullie eigen beleving

Laat het personeel van restaurant Levantine u meenemen op een beleving door het Midden Oosten. Vanaf het moment dat u en uw gezelschap binnenkomen zal het voelen als een kort uitstapje naar een ander land. De sfeer, de aankleding, de geuren en de keuzes van het menu zorgen er allemaal voor dat u en uw gezelschap zullen genieten van deze avond.

Translate »