Lekker uit eten in Utrecht op maandag | Restaurant Levantine

Lekker uit eten in Utrecht of de restjes van het weekend?

Uit eten in Utrecht en makkelijk parkeren
Parkeren in de stad, een nachtmerrie?
17 januari 2019
De grachten en eten in Utrecht
‘’Als ik boven op de Dom sta, kijk ik even naar benee.’’
14 februari 2019
Toon alles
Uit eten in Utrecht op maandag

Wat eet jij op maandag?

De meeste maandag quotes zijn geen vrolijke quotes. Het zijn vaak berichten over hoe zwaar de dag is, dat de week nog lang duurt en het aftellen is begonnen richting het weekend! Veel winkels zijn gesloten op maandag, het is namelijk niet de dag bij uitstek waar mensen grote aankopen doen. Het is ook de dag dat veel winkeliers, restaurants en overige zaken gesloten zijn omdat ze anders alle dagen van de week open zijn.

Waarom de week niet goed beginnen?

Maar waarom zou je eigenlijk je week niet gewoon super goed beginnen? Uit eten gaan is niet iets wat enkel en alleen in het weekend hoeft toch? Het aanbod is misschien niet even groot als in het weekend, doordat sommige gesloten zijn, echter er zijn genoeg mogelijkheden om in Utrecht op maandag uit eten te gaan!

Uit eten in Utrecht op maandag

Utrecht is een vrij grote stad. Met heel veel keus als het aankomt op restaurantjes, eetcafés en bistro’s. Niet allemaal zijn ze ook geopend op maandag echter keus is er zeker weten. Je kan kiezen om echt in de binnenstad te gaan eten maar iets buiten het centrum zitten ook heel veel leuke plekjes, die zeer zeker de moeite waard zijn! En..daarnaast ook makkelijker te bereiken!

Bereikbaarheid Utrecht

Wanneer je kiest voor de binnenstad, en je wil geen maandaghumeur, dan kun je misschien beter kiezen voor het openbaar vervoer. In de binnenstad van Utrecht heb je op heel veel plekken bushaltes en er rijden enorm veel bussen de route via het centrum. Zo hoef je dus eigenlijk nooit lang te wachten en kom je relaxt aan. Dat maakt de maandag al iets fijner, toch?

Monday blues

Zoals we al eerder beschreven, hebben veel mensen een maandag dip; ook wel de Monday blues genoemd. Eigenlijk wil je dat deze dag zo snel mogelijk voorbij is en het gewoon snel dinsdag wordt, en liever nog vrijdag! Maar omdat de maandag nou eenmaal gewoon onderdeel is van de 7 dagen tellende week, kun je er maar beter het beste van maken! Ga lekker genieten van een maaltijd die door iemand anders is gemaakt, geniet ervan dat je in de watten wordt gelegd, eet lekker, neem leuk gezelschap mee en geloof ons: binnen no time kan de maandag best wel eens een favoriete dag worden!

Translate »