Halal Spare Ribs eet je bij Levantine, kom snel langs!

Halal Spare Ribs

Spare ribsSpare Ribs Halal

Halal Spareribs zijn magere ribbetjes. Meestal denkt men bij Spare Ribs aan varkensvlees, dit klopt vaak worden Spare Ribs ook geserveerd van varkensvlees. Echter wanneer we het hebben over halal Spare Ribs dan zijn de Spare Ribs meestal gemaakt van kalfsribbetjes. Uiteraard heeft dit een andere smaak echter anders hoeft niet verkeerd te zijn!

Malse Spare Ribs

Spare Ribs worden op vele plekken van de wereld gegeten en daarom is het ook fijn dat er halal spareribs verkrijgbaar zijn. Spare Ribs kunnen zowel op de grill bereikt worden maar ook in de oven. Het is maar net wat de wens is van de gene die ze eet en hoe de chef bedacht heeft dat ze gemaakt dienen te worden.
Spare Ribs zijn het allerlekkerste wanneer ze goed gemarineerd zijn. Dit kan op een pittige manier maar vaak zien we ook de zoet pittige variant bij de halal Spare Ribs. Wanneer er marinade wordt gebruikt voor de halal Spare Ribs dan krijgen ze na bereiding een heerlijke krokant kostje.

Halal Spare Ribs, gewoon lekker met handen

Spare Ribs is een gerecht welke je eigenlijk niet netjes moet willen eten. Gewoon met je handen en lekker ‘’kluiven’’. Dat hoort wel echt bij Spare Ribs eten. Vandaar ook dat men vaak zegt dat wanneer je op een date bent of een belangrijke afspraak hebt, je beter de Spare Ribs kunt overslaan!

Bijgerechten

Wanneer je halal Spare Ribs bestelt dan krijg je niet enkel Spare Ribs op je bord. Hier horen natuurlijk ook bijgerechten bij. Vaak zien we ook dat Spare Ribs vergezeld gaan met een apart sausje zoals knoflook of chilisaus. Dit is voor iedereen anders en ook afhankelijk van de marinade die wordt gebruikt. Wanneer deze al wat pittiger is kan het zomaar zijn dat je er niet ook nog een pittige chilisaus bij wil proberen.

Spare Ribs eet je bij Levantine

Wil je echt lekkere halal Spare Ribs eten? Kom deze dan snel proeven bij Levantine. Ook bij ons zijn ze heerlijk mals, goed bereidt en…. Worden ze geserveerd met heerlijke bijgerechten! Reserveer snel een plekje en kom proeven!

Translate »